Στην Ελλάδα ο Κώστας Κουφός μετρά αντίστροφα για το Ευρωμπάσκετ
Στην Ελλάδα βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης ο Κώστας Κουφός. Ο 22χρονος σέντερ αναχώρησε χθες από το Οχάιο και αφίχθη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας στις 18 Ιουλίου.
Στην Ελλάδα βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης ο Κώστας Κουφός. Ο 22χρονος σέντερ αναχώρησε χθες από το Οχάιο και αφίχθη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας στις 18 Ιουλίου.
Ο ομογενής άσος θα συνεχίσει να προπονείται μόνος του μέχρι την επόμενη εβδομάδα και όπως ανέφερε στο twitter: «Προσγειώθηκα. Εδώ για δουλειά».
Δευτέρα και Τρίτη οι διεθνείς θα υποβληθούν σε ιατρικά και εργομετρικά τεστ και την Τετάρτη (20/07)θα αναχωρήσει η ομάδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, που θα γίνει στο Καρπενήσι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Καρέτσας έχει «τρελάνει» τους Ιταλούς: «Ο Βασιλιάς των ασίστ που θέλει η Μίλαν»
- Τι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για να βρεθεί στην τετράδα της Euroleague
- Οι παίκτες της Μαυριτανίας έκαναν σαν… τρελοί για τον Μέσι – Πήρε τη φανέλα του ο Κοϊτά (vid)
- Ο Μέσι κόντρα στα «κινέζικα»
- Συμφωνία Σπαλέτι – Γιουβέντους μέχρι το 2028
- «Ποια ομάδα της Euroleague είναι φαβορί για τον Χίφι το καλοκαίρι»
- Βεζένκοφ: «Είναι πολύ καλός προπονητής, αλλά εγώ δεν θα τον χαιρετούσα»
- Χούλιο Ενσίσο: Το καμάρι του Κααγκουαζού και η ελπίδα της Παραγουάης (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 28.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/daniil-silantev-MrdCtp7qsrM-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442