Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της ισπανικής λίγκας, κατακτώντας, για τρίτη συνεχή χρονιά, ύστερα από τη σχετική ψηφοφορία το βραβείο «Αλφρέντο Ντι Στέφανο». Ο Μέσι, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Marca» πήρε τις περισσότερες ψήφους, ακολουθούμενος από τον Κριστιάνο Ρονάλντο της Ρεάλ Μαδρίτης και το συμπαίκτη του στους «μπλαουγκράνα», Τσάβι. «Ο Μέσι είναι ξανά ο νέος Ντι Στέφανο», ήταν ο χαρακτηριστικός τίτλος της «Marca», η οποία διοργανώνει τη σχετική ψηφοφορία και οι αναγνώστες της αναδεικνύουν τους κορυφαίους της χρονιάς.
«Βρέξει-χιονίσει» οι διαιτητές της Super League ορίζονται σερί και μπορείτε να δείτε πόσο αμείβονται ανάλογα με τον ρόλο (διαιτητής, 4ος, VAR , ή AVAR) που επιλέγονται
Η ήττα από τον Ντένις Σαποβάλοβ στο Indian Wells θα ρίξει τον Στέφανο Τσιτσιπά τουλάχιστον στο Νο.50, ενώ πολύ είναι πιθανό να πέσει ακόμα περισσότερο.
Οι δημοτικές επιτροπές ενέκριναν το σχέδιο σκοπιμότητας – Το έργο για το νέο γήπεδο της Ρόμα προχωρά προς την τελική έγκριση του δημοτικού συμβουλίου της Ρώμης.
Με το «παράθυρο» ότι τα αντικείμενα που έριξαν οι οπαδοί της στο Πανθεσσαλικό Στάδιο δεν ήταν πρόσφορα να προκαλέσουν σωματική βλάβη η ΔΕΑΒ απάλλαξε την ΑΕΚ. Το ίδιο… βιολί και με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ!