Απέφυγε τα χειρότερα ο Περπέρογλου, ελπίδες να προλάβει τους τελικούς
«Καθαρή» βγήκε η μαγνητική τομογραφία, στην οποία υποβλήθηκε ο Στράτος Περπέρογλου. Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού έχει υποστεί διάταση και όχι εξάρθρωση ωμοπλάτης, όπως αρχικώς φοβούνταν οι Πράσινοι μετά τον τραυμαισμό του στον τρίτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ. Έτσι είναι πλέον πολύ πιθανό ο άσος του Τριφυλλιού να προλάβει, κάποιους εκ των αγώνων με τον Ολυμπιακό, αν όχι όλους.
«Καθαρή» βγήκε η μαγνητική τομογραφία, στην οποία υποβλήθηκε ο Στράτος Περπέρογλου. Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού έχει υποστεί διάταση και όχι εξάρθρωση ωμοπλάτης, όπως αρχικώς φοβούνταν οι Πράσινοι μετά τον τραυμαισμό του στον τρίτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ.
Έτσι είναι πλέον πολύ πιθανό ο άσος του Τριφυλλιού να προλάβει, κάποιους εκ των αγώνων με τον Ολυμπιακό, αν όχι όλους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
«Ο Στράτος Περπέρογλου υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στο «Υγεία», η οποία βγήκε καθαρή. Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού έχει υποστεί διάταση στο θύλακο του αριστερού ώμου. Θα υποβληθεί σε θεραπεία, θα ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο το απόγευμα. Ο Περπέρογλου τραυματίστηκε στο 18’ του σημερινού τρίτου ημιτελικού των πλέι οφ του πρωταθλήματος ΕΣΑΚΕ, απέναντι στον ΠΑΟΚ.»