Εντονες φήμες για παραίτηση Βεντούρη από την προεδρία του Πανιωνίου
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και το θρίλερ με την αδειοδότηση, το βράδυ της Πέμπτης (21/04) κυκλοφόρησε έντονη φημολογία, η οποία κάνει λόγω για παραίτηση του Γεράσιμου Βεντούρη από την προεδρία του Πανιωνίου. Κάτι που αναμένεται να πράξει άμεσα, με το που επιστρέψει από το εξωτερικό την Παρασκευή (22/04). Στην... αντεπίθεση οι οπαδοί των Κυανέρυθρων.
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και το θρίλερ με την αδειοδότηση, το βράδυ της Πέμπτης (21/04) κυκλοφόρησε έντονη φημολογία, η οποία κάνει λόγω για παραίτηση του Γεράσιμου Βεντούρη από την προεδρία του Πανιωνίου. Κάτι που αναμένεται να πράξει άμεσα, με το που επιστρέψει από το εξωτερικό την Παρασκευή (22/04). Η ΠΑΕ διαψεύδει την είδηση, ωστόσο είναι δεδομένη η πρόταση του νυν προέδρου των Κυτανέρυθρων για παραίτηση όλου του Διοικητικού Συμβουλίου, μετά το φιάσκο με την υπόθεση (μη) συμμετοχής της ομάδας στο επόμενο πρωτάθλημα της Superleague.
Οι εξελίξεις δεν βρήκαν αμέτοχους τους οπαδούς του Πανιωνίου, οι οποίοι το βράδυ που η φημολογία αναπτύχθηκε βγήκαν στους δρόμους, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την πρωτόδικη απόφαση της ΕΠΟ. Συγκεκριμένα, 300 άτομα ξεκίνησαν από τη Νέα Σμύρνη και κατευθύνθηκαν προς τη λεωφόρο Συγγρού, φωνάζοντας συνθήματα, βάζοντας φωτιά σε κάδους και δημιουργώντας προβλήματα στην κυκλοφορία.
Αυτή ήταν μόνο η αρχή, καθώς οι «κυανέρυθροι» οπαδοί αναμένεται να εντείνουν τις επόμενες ημέρες τις αντιδράσεις τους. Δεδομένο είναι πως θα υπάρξει συλλαλητήριο τη Δευτέρα (25/04), με τόπο διεξαγωγής ξανά τη Νέα Σμύρνη, ενώ το αποκορύφωμα των διαμαρτυριών είναι σίγουρο πως θα υπάρξει την ημέρα της επανεξέτασης του φακέλου αδειοδότησης της ομάδας. Μάλιστα, η φωνή των οπαδών του Πανιωνίου αναμένεται να ενωθεί με αυτήν των οπαδών του Ηρακλή, οι οποίοι πιθανότατα θα μεταβούν από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα.