«Κάναμε ένα τέλειο παιχνίδι», είπε ο... τσαντισμένος, κατά δήλωσή του, «δήμιος» του Παναθηναϊκού, Λιονέλ Μέσι, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA για την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την ομάδα του «τριφυλλιού».
«Κάναμε ένα τέλειο παιχνίδι», είπε ο… τσαντισμένος, κατά δήλωσή του, «δήμιος» του Παναθηναϊκού, Λιονέλ Μέσι, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA για την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την ομάδα του «τριφυλλιού».
Παρά τα δύο γκολ που πέτυχε, φάνηκε ενοχλημένος για το πέναλτι που έχασε: «Είμαι τσαντισμένος με τον εαυτό μου που αστόχησα στο πέναλτι, αλλά το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε τον αγώνα».
Στη συνέχεια ο άσος της «Μπάρτσα», ανέφερε: «Παίξαμε τέλεια, κάναμε συνεχώς ευκαιρίες και για να πω την αλήθεια θα μπορούσα να πετύχω άλλα δύο γκολ».
Ο 23χρονος Αργεντίνος επιθετικός, πρόσθεσε: «Βρεθήκαμε να χάνουμε νωρίς με 1-0, αλλά από την στιγμή που ισοφαρίσαμε νομίζω ότι κάναμε το τέλειο παιχνίδι».
Όσο για το καλύτερο γκολ της αναμέτρησης, επέλεξε… «το τρίτο που πετύχαμε. Αλλάξαμε καταπληκτικά την μπάλα με τον Τσάβι και τον Πέδρο και κατάφερα να σκοράρω».
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε τις καθιερωμένες δηλώσεις ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ (8/3, 21:00) και αναφέρθηκε στην ετοιμότητα του Ντάνιελ Ποντένσε και την πιθανή συμμετοχή του στο μεγάλο παιχνίδι.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και Νόβακ Τζόκοβιτς διατηρούν πολύ καλές σχέσεις κι έτσι θα παίξουν μαζί στο διπλό του Indian Wells – Πότε θα κάνει πρεμιέρα το ελληνοσερβικό δίδυμο.
Συναγερμός για τον Κριστιάνο Ρονάλντο καθώς ο προπονητής του Πορτογάλου σταρ της Αλ Νασρ αποκάλυψε πως ίσως τα πράγματα με τον τραυματισμό του να είναι σοβαρότερα από ότι αρχικά είχε φανεί.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας