Έκθεση φωτογραφίας στην Αθήνα: «Ταξιδεύοντας με τα πουλιά»
Η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία προσκαλεί το κοινό σε μία μοναδική
έκθεση φωτογραφίας στην Αθήνα. Η έκθεση παρουσιάζει το μαγευτικό κόσμο
των πουλιών με εντυπωσιακές φωτογραφίες από την άγρια φύση της Ελλάδας.
Η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία προσκαλεί το κοινό σε μία μοναδική έκθεση φωτογραφίας στην Αθήνα. Η έκθεση παρουσιάζει το μαγευτικό κόσμο των πουλιών με εντυπωσιακές φωτογραφίες από την άγρια φύση της Ελλάδας. Σκοπός των διοργανωτών είναι η έκθεση να υπογραμμίσει τη σημασία της προστασίας των άγριων πουλιών και των βιοτόπων τους καθώς και την ανάγκη ενεργοποίησης όλων μας για τη διασφάλιση ενός βιώσιμου περιβάλλοντος τόσο για τα πουλιά, όσο και για τον άνθρωπο.
Εκθεσιακός Χώρος:bartsera, Κολοκοτρώνη 25 (στοά Πραξιτέλους), Τα εγκαίνια θα γίνουν την Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010 στις 20.30 Διάρκεια έκθεσης: 08-07 έως 05-09 Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο 10:00-22.00, Κυριακή 20.00- 22.00
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας