Η Μπενφίκα δίνει 7 εκ. ευρώ για Λέτο, ο ΠΑΟ θέλει Γκαλάς στην άμυνα
Το ποσό των επτά εκατομμυρίων ευρώ προτίθεται να προσφέρει στον
Παναθηναϊκό η Μπενφίκα για να κάνει δικό της τον Σεμπαστιάν Λέτο, όπως
αναφέρει κυριακάτικο δημοσίευμα του πορτογαλικού Τύπου. Ο Ουίλιαμ Γκαλάς πρώτος στη λίστα των στόπερ. Στη FIFA για τον δανεισμό του Μόρις!
Το ποσό των επτά εκατομμυρίων ευρώ προτίθεται να προσφέρει στον Παναθηναϊκό η Μπενφίκα για να κάνει δικό της τον Σεμπαστιάν Λέτο, όπως αναφέρει κυριακάτικο δημοσίευμα του πορτογαλικού Τύπου.
Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Record» αναφέρει στο ρεπορτάζ της ότι οι άνθρωποι της Μπενφίκα είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν μέχρι και 7 εκατ. ευρώ στο «τριφύλλι» προκειμένου να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Αργεντινό άσο.
Μάλιστα γίνεται λόγος για τον θαυμασμό του προπονητή των «Αετών», Ζόρζε Ζέσους προς το πρόσωπο του Σεμπαστιάν Λέτο, τον οποίο είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά στο φιλικό των δυο ομάδων στον Καναδά.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Μπενφίκα έχει προσεγγίσει ήδη ανθρώπους της διοίκησης του Παναθηναϊκού και οι διαπραγματεύσεις έχουν ξεκινήσει.
Φαίνεται ότι το όλο θέμα ανακινήθηκε μετά την πώληση του Ντι Μαρία στην Ρεάλ Μαδρίτης.
Προτεραιότητα ο Γκαλάς για την άμυνα
Μπορεί το θέμα του Σίντνεϊ Γκοβού να είναι πάντα στην επικαιρότητα για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, οι «πράσινοι» έχουν θέσει ως προτεραιότητά τους την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.
Πρώτος στη λίστα του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Ουίλιαμ Γκαλάς, ο οποίος απέρριψε πρόταση της Γιουβέντους και όπως αναφέρουν ΜΜΕ στο εξωτερικό βρίσκεται ανάμεσα στην Ελλάδα και την Γαλλία, με την Παρί Σεν Ζερμέν να του έχει καταθέσει μία δελεαστική πρόταση.
Η περίπτωση του Γάλλου αμυντικού, όμως, είναι ιδιαίτερα δύσκολη και στον Παναθηναϊκό εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις, ώστε να έχουν εναλλακτικές λύσεις, σε περίπτωση που ο Γκαλάς αρνηθεί την πρότασή του.
Τα ονόματα των Μαρσέλο Μπορντόν, Πόλγκα και Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ βρίσκονται στη λίστα του Νίκου Νιόπλια με την περίπτωση του τελευταίου να μοιάζει και η πιο εύκολη.
Στη FIFA για Μόρις
Στο μεταξύ, στη FIFA ετοιμάζονται να προσφύγουν οι «πράσινοι» για τον δανεισμό του Νασίφ Μόρις στη Σανταντέρ. Στα ταμεία της ΠΑΕ δεν έχει μπει ούτε ένα ευρώ από τότε που ο Νοτιοαφρικανός πήγε στον ισπανικό σύλλογο και πλέον δεν υπάρχει άλλη λύση, προκειμένου να μην χαθούν τα οφειλόμενα.
Η Ρασίνγκ είχε πει το «ναι» σε δανεισμό του Μόρις έναντι 200.000 ευρώ ενώ η οψιόν αγοράς ήταν στα 800.00 ευρώ. Η ισπανική ομάδα δεν ενεργοποίησε την οψιόν λόγω οικονομικών προβλημάτων, αλλά δεν έδωσε ούτε τα 200.000.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Μετά τη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός επί του Παναθηναϊκού ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε τη σημασία ης νίκης του Ολυμπιακού αλλά και στη νοοτροπία διαχείρισής της από όλους στους Πειραιώτες.
Ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι η ομάδα του δεν έπαιξε καλά στην αρχή, ενώ στάθηκε στα λάθη.
Η Λίβερπουλ πέρασε με 3-1 από το «Μολινό», εξασφαλίζοντας πρόκριση στα προημιτελικά του FA Cup και δείχνοντας αντίδραση μετά την πρόσφατη ήττα της στο πρωτάθλημα.