Ματαιώθηκε η δεύτερη μέρα του φεστιβάλ του Rockwave, λόγω των ζημιών που προκάλεσε η κακοκαιρία τη νύχτα Σαββάτου προς Κυριακή στη Μαλακάσα. Σε σχετική ανακοίνωση, η διοργανώτρια εταιρεία δεν αναφέρει εάν οι συναυλίες θα αναβληθούν ή θα ακυρωθούν οριστικά.
Ματαιώθηκε η δεύτερη μέρα του φεστιβάλ του Rockwave στη Μαλακάσα (Κυριακή), έπειτα από την έντονη κακοκαιρία που ξεκίνησε τη νύχτα του Σαββάτου και συνεχιζόταν και την επόμενη μέρα.
Το προηγούμενο βράδυ η ισχυρή χαλαζόπτωση είχε προκαλέσει ζημιές στις σκηνές του Terra Vibe, τις οποίες οι τεχνικοί δύσκολα θα κατάφερναν να επισκευάσουν μέχρι την Κυριακή, ενώ η βροχή συνεχιζόταν και το απόγευμα στην περιοχή.
Την Κυριακή, θα εμφανίζονταν οι Κίλερς και η Ουαλή Ντάφι, ο Kωνσταντίνος Βήτα, οι Ντε Νίρο και οι GAD.
Στην ανακοίνωσή τους, οι διοργανωτές δεν αναφέρουν εάν οι συναυλίες θα αναβληθούν ή θα ακυρωθούν οριστικά.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας