Πέμπτη 01 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
Στην Αθήνα θα βρεθούν τον Μάιο ο σκηνοθέτης Π.Μπρουκ και η ηθοποιός Κ.Χάντερ

Στην Αθήνα θα βρεθούν τον Μάιο ο σκηνοθέτης Π.Μπρουκ και η ηθοποιός Κ.Χάντερ

Ο σκηνοθέτης Πήτερ Μπρουκ και η ηθοποιός Κάθριν Χάντερ έρχονται το Μάιο στην Αθήνα, με Μπέκετ και Κάφκα αντίστοιχα, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Θέατρο Πέρα από τα όρια». Οι παραστάσεις θα ανέβουν στο θέατρο «Δημήτρης Χορν».

91

Πήτερ Μπρουκ και Κάθριν Χάντερ έρχονται το Μάιο στην Αθήνα, με Μπέκετ και Κάφκα αντίστοιχα, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Θέατρο Πέρα από τα όρια».

Η Κάθριν Χάντερ -η Ελληνίδα Κατερίνα Χατζηπατέρα-, η οποία έχει συγκεντρώσει πλήθος διθυραμβικών κριτικών στη Βρετανία και πλήθος βραβείων, πρωταγωνιστεί στο έργο «Ο πίθηκος του Κάφκα», που αποτελεί διασκευή του διηγήματος «Αναφορά στην Ακαδημία».

Το έργο ανεβαίνει στις 15, 16 και 17 Μαΐου, στο θέατρο «Δημήτρης Χορν», δύο μήνες μετά την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης στη Βρετανία, με το θέατρο Young Vic του Λονδίνου.

Θα προηγηθούν, τρεις παραστάσεις, στις 9, 10 και 11 Μαΐου, βασισμένες σε μονόπρακτα του Σάμιουελ Μπέκετ, σε σκηνοθεσία Πήτερ Μπρουκ και παραγωγή του παρισινού «Bouffes du Nord».

Είναι η, κατά Μπρουκ, προσέγγιση του Μπέκετ, με τίτλο «Θραύσματα», σύνθεση τεσσάρων μονόπρακτων του συγγραφέα, των «Θέατρο Ι», «Νανούρισμα», «Πράξη χωρίς λόγια ΙΙ» και «Πηγαινέλα και το Ούτε».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 01 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο