Για sold out ολοταχώς στο «Αλεξάνδρειο» για το el clasico της Θεσσαλονίκης
O Aντρέα Ματσόν προετοιμάζει τους παίκτες του Αρη για το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Α1 με τον ΠΑΟΚ και οι φίλοι της ομάδας ετοιμάζονται να... εξαφανίσουν τα εισιτήρια. Μάλιστα, ανάμεσα σε αυτούς που θα παρακολουθήσουν το κλασικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα είναι και έξι Ισπανοί φίλαθλοι, οι οποίοι αγόρασαν εισιτήρια και δήλωσαν θαυμαστές του Αρη από την εποχή του Νίκου Γκάλη.
O Aντρέα Ματσόν προετοιμάζει τους παίκτες του Αρη για το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Α1 με τον ΠΑΟΚ και οι φίλοι της ομάδας ετοιμάζονται να… εξαφανίσουν τα εισιτήρια. Η ζήτηση από πλευράς των οπαδών του Αρη είναι ιδιαίτερα αυξημένη, ενόψει του «el clasico» της Θεσσαλονίκης και όλα δείχνουν πως το «Αλεξάνδρειο» θα είναι το Σάββατο κατάμεστο.
Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Αρη είναι ζήτημα ωρών να υπάρξει το πρώτο sold out της σεζόν, καθώς καθημερινά οι φίλοι της ομάδας πηγαίνουν στα γραφεία της ΚΑΕ για να προμηθευτούν εισιτήρια.
Μάλιστα, ανάμεσα σε αυτούς που θα παρακολουθήσουν το κλασικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα είναι και έξι Ισπανοί φίλαθλοι, οι οποίοι αγόρασαν εισιτήρια και δήλωσαν θαυμαστές του Αρη από την εποχή του Νίκου Γκάλη.
Η προετοιμασία της ομάδας για το ντέρμπι πραγματοποιείται χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, γεγονός που ασφαλώς ικανοποιεί ιδιαίτερα τον Αντρέα Ματσόν. Οι «κίτρινοι» θέλουν να πετύχουν την πέμπτη τους νίκη σε έξι ματς στην Α1 και να διατηρήσουν το αήττητο της έδρας τους.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας