Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
«Εχουμε δρόμο ακόμη» λένε στο Μαρούσι και δεν παρασύρονται

«Εχουμε δρόμο ακόμη» λένε στο Μαρούσι και δεν παρασύρονται

Το Μαρούσι ...έσπασε την έδρα του Πανιωνίου στον πρώτο μικρό τελικό των πλέι οφ της Α1, ωστόσο, οι παίκτες του αποφεύγουν τα μεγάλα λόγια. Αλλωστε, γνωρίζουν καλά πως για να φτάσουν στις τρεις νίκες, που θα τους δώσουν το εισιτήριο για την Ευρωλίγκα της νέας σεζόν, πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι. Εχουμε δρόμο ακόμη, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μαυροειδής.

89

Το Μαρούσι …έσπασε την έδρα του Πανιωνίου στον πρώτο μικρό τελικό των πλέι οφ της Α1, ωστόσο, οι παίκτες του αποφεύγουν τα μεγάλα λόγια. Αλλωστε, γνωρίζουν καλά πως για να φτάσουν στις τρεις νίκες, που θα τους δώσουν το εισιτήριο για την Ευρωλίγκα της νέας σεζόν, πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι. «Εχουμε δρόμο ακόμη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μαυροειδής.

Αυτό που κυρίως απασχολεί τους Αμαρουσιώτες είναι να νικήσουν και στο δεύτερο ματς της σειράς, που θα διεξαχθεί την Τρίτη (27/5) και να διατηρήσουν το πλεονέκτημα της έδρας που απέκτησαν μετά τη νίκη τους στο Ελληνικό.

«Δεν μας ξεγελάει η νίκη. Εχουμε δρόμο ακόμη. Τώρα η πίεση είναι στη δική μας πλευρά. Απλά έχουμε δώσει πολλά κρίσιμα ματς φέτος και έχουμε δείξει ότι είμαστε έτοιμοι για όλα. Ο Πανιώνιος είναι πολύ δυνατή ομάδα, τον σεβόμαστε και δεν ξεχνάμε ότι στην κανονική περίοδο μας είχε νικήσει δυο φορές», τόνισε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μαυροειδής.

Παράλληλα, στο Μαρούσι δεν είναι λίγα τα προβλήματα τραυματισμών και ο Σούλης Μαρκόπουλος είναι εξαιρετικά αμφίβολο, αν θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Ο Μπράνκο Μιλισάβλιεβιτς, που δεν αγωνίστηκε στο πρώτο ματς, λόγω ίωσης, διακομίστηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, προκειμένου να αποκλειστεί το ενδεχόμενο πνευμονίας ή ακροαστικών.

Μετά τις εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για ίωση που θα κάνει τον κύκλο της. Η συμμετοχή του, πάντως, την Τρίτη (27/5) παραμένει αμφίβολη.

Το ίδιο ισχύει και για τον Κώστα Χαραλαμπίδη, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στο ματς του Ελληνικού και ξεκίνησε εντατική θεραπεία. Ο έλληνας άσος δεν θα προπονηθεί ούτε τη Δευτέρα (26/5) και η συμμετοχή του θα κριθεί ανάλογα πως νιώθει την ημέρα του αγώνα (27/5).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο