Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
Φαβορί για τον τίτλο χρίζει Ισπανία και Ελλάδα ο Πάρκερ, που θέλει τίτλο

Φαβορί για τον τίτλο χρίζει Ισπανία και Ελλάδα ο Πάρκερ, που θέλει τίτλο

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος του ΝΒΑ με τους Σπερς, άνοιξε η όρεξη του Τόνι Πάρκερ για την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ 2007 από την Γαλλία. Ο άσος των «τρικολόρ», πάντως, παραδέχθηκε ότι για να το πετύχει η ομάδα του αυτό θα πρέπει να κερδίσει την Ισπανία και την Ελλάδα.

66

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος του ΝΒΑ με τους Σπερς και του τίτλου του πολυτιμότερου παίκτη των τελικών του ΝΒΑ έχουν ανοίξει την… όρεξη στον «αστέρα» της Εθνικής Γαλλίας, Τόνι Πάρκερ. Ο Γάλλος διεθνής πλέι μέικερ σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «As» τόνισε την επιθυμία του να κατακτήσουν οι «τρικολόρ» το Ευρωμπάσκετ και παραδέχθηκε ότι για να το πετύχει η ομάδα του αυτό θα πρέπει να κερδίσει την Ισπανία και την Ελλάδα.

«Έχω πολλή όρεξη και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε», είπε αρχικά ο Πάρκερ και συνέχισε: «Είναι τιμή μου να φοράω τη φανέλα της Γαλλίας. Θα μπω στο γήπεδο έτοιμος να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και θα δώσω τα πάντα. Με τους συμπαίκτες μου κερδίσαμε το πρωτάθλημα Εφήβων και τώρα θέλω να κερδίσω με την εθνική ανδρών».

Οσο για τα φαβορί της διοργάνωσης, είπε: «Πάνω από όλα προβάδισμα έχει η Ισπανία που είναι πρωταθλήτρια κόσμου και παίζει σπίτι της. Αυτό βοηθάει πολύ. Έχει σημαντικό πλεονέκτημα για να στεφθεί ξανά. Επίσης, η Ελλάδα είναι από τα φαβορί και θα υπερασπιστεί τον τίτλο της. Αυτές τις δύο ομάδες πρέπει να κερδίσουμε».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο