«Θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει» δηλώνει ο Δήμος Ντικούδης
Ψυχραιμία συνιστά ο Δήμος Ντικούδης ενόψει του Ευρωμπάσκετ της Ισπανίας, η αυλαία του οποίου ανοίγει στις 3 Σεπτεμβρίου. Αφορμή για την προτροπή του, η ανησυχία που προκλήθηκε από τις μέτριες εμφανίσεις της πρωταθλήτριας Ευρώπης στο τουρνουά του Στρασβούργου. «Να παρουσιαστούμε καλύτεροι στην Ισπανία» είναι ο στόχος της εθνικής σύμφωνα με τονπαίχτη του Παναθηναϊκού.
96
Ψυχραιμία συνιστά ο Δήμος Ντικούδης ενόψει του Ευρωμπάσκετ της Ισπανίας, η αυλαία του οποίου ανοίγει στις 3 Σεπτεμβρίου. Αφορμή για την προτροπή του, η ανησυχία που προκλήθηκε από τις μέτριες εμφανίσεις της πρωταθλήτριας Ευρώπης στο τουρνουά του Στρασβούργου, μετά την προετοιμασία στο Καρπενήσι. Εξάλλου, ακολουθεί το 21ο τουρνουά «Ακρόπολις» (20-22 Αυγούστου) στο ΟΑΚΑ.
«Το τουρνουά “Ακρόπολις” είναι το δεύτερο τουρνουά στο οποίο θα αγωνιστούμε στη διάρκεια της προετοιμασίας μας και είναι καθοριστικής σημασίας. Θέλουμε σίγουρα να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με αυτό που δείξαμε στο τουρνουά του Στρασβούργου.
Ο στόχος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος σε αυτό το τουρνουά σύμφωνα με τον Δήμο Ντικούδη είναι: «Να παρουσιαστούμε καλύτεροι, χωρίς να ξεχνάμε ότι ο πραγματικός μας στόχος είναι να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι και έτοιμοι στο Ευρωμπάσκετ, στην Ισπανία. Αυτό είναι που θέλουμε».
Σε ερώτηση αν πιστεύει πως μπορεί η πρωταθλήτρια Ευρώπης να είναι έτοιμη στην Ισπανία, ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού απάντησε: «Φυσικά το πιστεύω! Όλοι το πιστεύουμε. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε καθημερινά, συγκεντρωμένοι και κανείς δεν ξεχνά τι θέλουμε να πετύχουμε. Η Εθνική Ομάδα έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι είναι έτοιμη όταν πρέπει. Το ίδιο θα κάνει και φέτος.»
Αναφερόμενος και πάλι στη σημασία του τουρνουά «Ακρόπολις» για τους Έλληνες διεθνής, ο Ντικούδης σχολίασε: «Είναι πολύ θετικό ότι θα αγωνιστούμε, μπροστά στους Έλληνες φιλάθλους που μας έχουν στηρίξει τόσο πολύ. Έχουν δείξει ότι πιστεύουν σε αυτή την Εθνική Ομάδα, ενώ και αγωνιστικά είναι ένα πολύ σημαντικό ραντεβού για εμάς στο δρόμο για την Ισπανία».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σε ποιες περιοχές επιμένει η κακοκαιρία την Πέμπτη – Καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι
- Το blueberry είναι superfood (έστω κι αν δεν του φαίνεται)
- Σοβαρές παθήσεις στον εγκέφαλο προκαλεί η ατμοσφαιρική ρύπανση
- Τα μυστικά της συνταξιοδότησης για γονείς ανηλίκων
- Ο Μαγγελάνος πέρα από τον μύθο – Ήρωας, κατακτητής ή κάτι πιο σκοτεινό;
- Η μια λέξη που μπορεί να σώσει τη σχέση
- «Sinatra The Musical»: Η πρεμιέρα της μεγάλης θεατρικής παραγωγής τον Ιούνιο στο Λονδίνο
- Οι… άπιαστοι στόχοι του Ταμείου Ανάκαμψης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442