Τις υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει να προσφέρει και για τα επόμενα δύο χρόνια ο Πέτρε (ή Πέτρος Στέφανος) Σάντα. Ο διεθνής περιφερειακός συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Λεωνίδα Θεοδωρακάκη, με τον οποίο συμφώνησε να επεκτείνει τη συνεργασία του για ακόμη δύο έτη.
Τις υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει να προσφέρει και για τα επόμενα δύο χρόνια ο Πέτρε (ή Πέτρος Στέφανος) Σάντα. Ο διεθνής με την εθνική Ελλάδας ελληνοποιημένος Ρουμάνος περιφερειακός συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Λεωνίδα Θεοδωρακάκη, με τον οποίο συμφώνησε να επεκτείνει τη συνεργασία του για ακόμη δύο έτη.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας