Ο Ίαν Αντερσον στο Ρωμαϊκό Ωδείο της Πάτρας στις 7 Ιουλίου
Στις 7 Ιουλίου φτάνει στην Πάτρα για μια μοναδική συναυλία, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, ο Ίαν Αντερσον, η φωνή και το φλάουτο των θρυλικών Jethro Tull. Η συναυλία θα δοθεί στο Ρωμαϊκό Ωδείο.
Στις 7 Ιουλίου φτάνει στην Πάτρα για μια μοναδική συναυλία, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, ο Ίαν Αντερσον, η φωνή και το φλάουτο των θρυλικών Jethro Tull. Η συναυλία θα δοθεί στο Ρωμαϊκό Ωδείο.
Ο Ίαν Αντερσον θα παρουσιάσει επιλεγμένα κομμάτια από το υλικό των Jethro Tull, καθώς και κάποια από τα αγαπημένα του σόλο, προσθέτοντας μια γεύση κλασσικού ρεπερτορίου. Η επιλογή των έργων είναι σχεδιασμένη για φλάουτο με ενισχυτή, rock μουσική με ακουστικά όργανα για τρεις εκτελεστές και για τα μέλη Συμφωνικής Ορχήστρας.
Ο Ίαν Αντερσον γεννήθηκε το 1947 στη Σκοτία. Τα πρώτα σχολικά του χρόνια τα πέρασε στο Εδιμβούργο, αλλά το 1959 η οικογένεια του εγκαταστάθηκε στο Μπλάκπουλ, στην Βόρεια Αγγλία.
Οι Jethro Tull γεννήθηκαν το 1968 από την συγχώνευση δύο blues local σχημάτων, των John Evan Band και McGregors Engine. Μέχρι σήμερα οι Jethro Tull έχουν κυκλοφορήσει 30 αλμπουμ και έχουν πουλήσει πάνω από 60 εκατομμύρια αντίτυπα.
Μέσα σε τρεις δεκαετίες έχουν δώσει πάνω από 2.500 συναυλίες σε 40 χώρες με ένα μέσο όρο 100 live κάθε χρόνο.
Αναγνωρισμένος παγκοσμίως ως ο μουσικός που σύστησε στο ροκ κοινό το φλάουτο, ο Αντερσον κρατά το σκήπτρο του βασιλιά στο είδος, χωρίς να έχει παραγκωνισθεί ούτε μια στιγμή από νεώτερούς του.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας