Mειώσεις μέχρι και 50% ανακοίνωσε η Cosmote στις χρεώσεις της για την υπηρεσία τρίτης γενιάς i-mode που προσφέρει πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Η μείωση είναι κλιμακωτή, ανάλογα με τη χρήση, και φτάνει το 50%.
Mειώσεις μέχρι και 50% ανακοίνωσε η Cosmote στις χρεώσεις της για την υπηρεσία τρίτης γενιάς i-mode που προσφέρει πρόσβαση στο Διαδίκτυο.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η μείωση των χρεώσεων είναι κλιμακωτή και βασίζεται στη φιλοσοφία πως όσο περισσότερο χρησιμοποιεί κανείς το i-mode, τόσο λιγότερο χρεώνεται. Συγκεκριμένα, ενώ μέχρι σήμερα οι χρεώσεις ήταν 0,01 ευρώ/Kilobyte, οι νέες χρεώσεις κυμαίνονται από 0,005 ευρώ/KB έως 0,008 ευρώ/KB.
Οι νέες μειωμένες χρεώσεις ισχύουν μετά τον ένα μήνα δωρεάν δοκιμαστικής χρήσης που προσφέρει η Cosmote σε όλους τους νέους πελάτες του i-mode.
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Μια από τις πιο ωραίες φωνές της γενιάς της, η Βιολέτα Ίκαρη επιστρέφει στη δισκογραφία με το EP Σύννεφα Μπαλόνια, αλλά και στον Σταυρό του Νότου στις 26 Δεκεμβρίου.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας