«Χαλάει» του Γκαμάρα στην ΑΕΚ, 3-0 το Χαϊδάρι στο πρώτο φιλικό της χρονιάς
Η ΑΕΚ, στο πρώτο της εφετινό φιλικό, νίκησε το Χαϊδάρι με 3-0 χάρη σε γκολ των Σοάρες, Ρούσεφ και Κόντη. «Ναυαγούν» οι διαπραγματεύσεις με τον Γκαμάρα, αφού η πρόταση της «Ένωσης» δεν ικανοποιεί τον Παραγουανό.
Η ΑΕΚ, στο πρώτο της εφετινό φιλικό, νίκησε το Χαϊδάρι με 3-0 χάρη σε γκολ των Σοάρες, Ρούσεφ και Κόντη.
«Ναυαγούν» οι διαπραγματεύσεις με τον Γκαμάρα, αφού η πρόταση της «Ένωσης» δεν ικανοποιεί τον Παραγουανό.
«Θα δουλέψουμε με αυτούς που έχουμε αν δεν τα καταφέρει η διοίκηση» δήλωσε μετά το τέλος του ματς ο Φερνάντο Σάντος. «Είμαι ευχαριστημένος από τον ζήλο που έδειξαν οι παίκτες» συμπλήρωσε.
Τις πρώτες δηλώσεις τους ως παίκτες της ΑΕΚ έκαναν ο Χρήστος Μπούρμπος και ο Λεωνίδας Καπάνταης. «Τιμή μου που θα φορέσω τη φανέλα της ΑΕΚ» είπε ο πρώτος. «Με τον κ. Νικολαΐδη και τον κ. Ίβιτς ανοίγει μια νέα σελίδα» τόνισε ο δεύτερος.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ η Λίβερπουλ έφτασε πέρασε με 4-1 τη Μπάρνσλεϊ και προκρίθηκε στον 4ο γύρο γύρο του FA Cup και θα αντιμετωπίσει τη Μπράιτον. Τα ζευγάρια του 4ου γύρου.
Η μεγάλη ισπανική εφημερίδα εξηγεί πως η Ρεάλ οδηγήθηκε στην απομάκρυνση του Τσάμπι Αλόνσο από την τεχνική της ηγεσία: «Η απόλυσή του ήταν ουσιαστικά προδιαγεγραμμένη μετά την ήττα-σοκ από τη Θέλτα».