«Χαλάει» του Γκαμάρα στην ΑΕΚ, 3-0 το Χαϊδάρι στο πρώτο φιλικό της χρονιάς
Η ΑΕΚ, στο πρώτο της εφετινό φιλικό, νίκησε το Χαϊδάρι με 3-0 χάρη σε γκολ των Σοάρες, Ρούσεφ και Κόντη. «Ναυαγούν» οι διαπραγματεύσεις με τον Γκαμάρα, αφού η πρόταση της «Ένωσης» δεν ικανοποιεί τον Παραγουανό.
Η ΑΕΚ, στο πρώτο της εφετινό φιλικό, νίκησε το Χαϊδάρι με 3-0 χάρη σε γκολ των Σοάρες, Ρούσεφ και Κόντη.
«Ναυαγούν» οι διαπραγματεύσεις με τον Γκαμάρα, αφού η πρόταση της «Ένωσης» δεν ικανοποιεί τον Παραγουανό.
«Θα δουλέψουμε με αυτούς που έχουμε αν δεν τα καταφέρει η διοίκηση» δήλωσε μετά το τέλος του ματς ο Φερνάντο Σάντος. «Είμαι ευχαριστημένος από τον ζήλο που έδειξαν οι παίκτες» συμπλήρωσε.
Τις πρώτες δηλώσεις τους ως παίκτες της ΑΕΚ έκαναν ο Χρήστος Μπούρμπος και ο Λεωνίδας Καπάνταης. «Τιμή μου που θα φορέσω τη φανέλα της ΑΕΚ» είπε ο πρώτος. «Με τον κ. Νικολαΐδη και τον κ. Ίβιτς ανοίγει μια νέα σελίδα» τόνισε ο δεύτερος.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Ο Πανιώνιος δημιούργησε ένα υπέροχο βίντεο και μέσα σε δύο λεπτά στέλνει το μήνυμα για το πώς πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός και πώς οι γονείς πρέπει να στέκονται δίπλα στα παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στα γήπεδα.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Τόμας Μάχατς στον δεύτερο γύρο του Australian Open και μετά τον αποκλεισμό του δήλωσε απογοητευμένος από την πορεία του, ενώ παραδέχθηκε και την ανωτερότητα του Τσέχου.
Η Γιουβέντους νίκησε 2-0 τη Μπενφίκα το βράδυ της Τετάρτης και εξασφάλισε την πρόκριση στα πλέι-οφ του Champions League, όμως ο Λουτσιάνο Σπαλέτι είχε να... διαχειριστεί και τους «προπονητές της εξέδρας», συμμετέχοντας σε έναν διάλογο που θύμισε ελληνικό τοπικό πρωτάθλημα.