Χρυσό μετάλλιο για τον Δημοσθένη Ταμπάκο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ενόργανης
Το χρυσό μετάλλιο μοιράστηκε ο Δημοσθένης Ταμπάκος με τον Βούλγαρο Γιόρνταν Γιόβτσεβ στον τελικό των κρικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής που διεξάγεται στο Ανχέιμ της Καλιφόρνιας.
Ο Δημοσθένης Ταμπάκος κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό των κρικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής που διεξάγεται στο Ανχέιμ της Καλιφόρνιας.
Ο Ταμπάκος βαθμολογήθηκε με 9.787 βαθμούς, όσους και ο Βούλγαρος Γιόρνταν Γιόβτσεβ, και μοιράστηκε μαζί του την πρώτη θέση. Το χάλκινο μετάλλιο μοιράστηκαν οι Ιταλοί Ματέο Μοράντι και Αντρέα Κοπολίνο που ισοβάθμησαν με 9.700 βαθμούς.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ερχόμενος από τον πάγκο, ο Ταϊρίκ Τζόουνς κατάφερε να αλλάξει τον ρυθμό του αγώνα με τη Μακάμπι, προφέροντας παράλληλα και θέμα στους οπαδούς του Ολυμπιακού.
LIVE: Μπόντο/Γκλιμτ – Μάντσεστερ Σίτι. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την αναμέτρηση Μπόντο/Γκλιμτ – Μάντσεστερ Σίτι για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.