Εννέα άτομα στο Τέξας σε καραντίνα για το φόβο άτυπης πνευμονίας
Εννέα άνθρωποι στην αεροπορική βάση Ντάιες του Τέξας τέθηκαν σε καραντίνα προληπτικά, καθώς υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί να έχουν εκτεθεί στον ιό της άτυπης πνευμονίας. Πάντως, κανείς τους δεν έχει εκδηλώσει κάποιο σύμπτωμα της θανατηφόρου ασθένειας.
Εννέα άνθρωποι στην αεροπορική βάση Ντάιες του Τέξας τέθηκαν σε καραντίνα προληπτικά, καθώς υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί να έχουν εκτεθεί στον ιό της άτυπης πνευμονίας. Πάντως, κανείς τους δεν έχει εκδηλώσει κάποιο σύμπτωμα της θανατηφόρου ασθένειας, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της αεροπορικής βάσης.
«Μέχρι τώρα για κανέναν δεν υπάρχει διάγνωση ότι έχει προσβληθεί από τον ιό SARS» δήλωσε συγκεκριμένα η Τζένιφερ Ντόνοβαν.
Ορισμένοι από τους εννέα παρουσίασαν συμπτώματα παρεμφερή με αυτά του SARS, όπως υψηλό πυρετό και πόνους. Τέθηκαν σε καραντίνα, επειδή είχαν περάσει από το αεροδρόμιο του Τορόντο στον Καναδά, μία ημέρα έπειτα από την ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ότι το Τορόντο δεν συγκαταλέγεται πλέον στις πόλεις που είναι επικίνδυνες για εμφάνιση της ασθένειας.
«Δεν υπάρχει λόγος να τεθούμε σε κατάσταση ετοιμότητας» τόνισε η κ. Ντόνοβαν και συνέχισε: «Απλώς είμαστε υποχρεωμένοι να λαμβάνουμε όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας, για να εγγυηθούμε την ασφάλεια των ανθρώπων τόσο στο Ντάιες όσο και σε ολόκληρο τον πληθυσμό».
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας