Ένα θύμα του ιού της άτυπης πνευμονίας μετρά η Γαλλία
Γάλλος, που είχε προσβληθεί από τον ιό της άτυπης πνευμονίας, πέθανε στο θάλαμο εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου του Τουρκουάν στη βόρεια Γαλλία, όπου νοσηλευόταν από τις 23 Μαρτίου, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από το νοσοκομείο.
Γάλλος, που είχε προσβληθεί από τον ιό της άτυπης πνευμονίας, πέθανε στο θάλαμο εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου του Τουρκουάν στη βόρεια Γαλλία, όπου νοσηλευόταν από τις 23 Μαρτίου, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από το νοσοκομείο.
Πρόκειται για τον πρώτο θάνατο από τον ιό του SARS στη Γαλλία.
«Ο θάνατος αυτός συνδέεται με μια εξασθένηση του οργανισμού, που έχει σχέση με τη διάρκεια νοσηλείας, μολονότι από τα τέλη Μαΐου όλες οι εξετάσεις επιβεβαίωναν ότι η μόλυνση έχει τεθεί υπό έλεγχο και δεν εντοπιζόταν πλέον ο ιός του SARS στον οργανισμό του» σημειώνεται στην ανακοίνωση του νοσοκομείου.
Ο ασθενής, ένας 65χρονος καρδιολόγος, είχε προσβληθεί από την ασθένεια, όταν εργαζόταν σε γαλλικό νοσοκομείο του Ανόι, στο Βιετνάμ. Ήταν ο τελευταίος Γάλλος ασθενής του SARS που εξακολουθούσε να νοσηλεύεται.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας