Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Οριστικός χωρισμός παρά τις αρχικές διαψεύσεις;
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη παντρεύτηκε τον αγαπημένο της πριν από δύο χρόνια
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες σε διάσταση, δύο χρόνια μετά τον γάμο τους στις Σπέτσες.
Το ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό ζει χωριστά και όπως αναφέρει το okmag.gr ο γάμος τους περνάει κρίση.
Οι πρώτες φήμες που τους ήθελαν να τραβούν χωριστούς δρόμους ξεκίνησαν στα μέσα του καλοκαιριού, ενώ εκείνος τη Δευτέρα 22 Αυγούστου γιόρτασε τα γενέθλιά του με καλούς του φίλους, χωρίς όμως τη σύζυγό του. Παρόλα αυτά, εκείνη όχι μόνο τον ακολουθεί ακόμα στο instagram αλλά έκανε και like στην τελευταία ανάρτησή του στις 3 Αυγούστου.
Το ζευγάρι, όπως αποκαλύπτει στο okmag άνθρωπος από το στενό τους περιβάλλον, έχει απομακρυνθεί αθόρυβα εδώ και λίγο καιρό, κρατώντας όσο πιο χαμηλούς τόνους μπορούν. «Υπάρχει αμοιβαία αγάπη, αλληλοσεβασμός. Δεν είναι εύκολο για κανέναν από τους δύο».
Στα τέλη Μαρτίου, είχε γραφτεί ξανά πως το ζευγάρι περνούσε κρίση στον γάμο του κάτι που ο γνωστός ποινικολόγος είχε διαψεύσει κατηγορηματικά. Ακολούθησε μια σειρά κοινών εμφανίσεων τόσο στη Μύκονο όσο και στην Αθήνα. Η τελευταία φορά που ο φακός τους απαθανάτισε μαζί ήταν στις αρχές Ιουνίου, στο γαμήλιο πάρτι καλών τους φίλων στη Μαλακάσα.
Πριν από πέντε μέρες η Ελεονώρα Ζουγανέλη απαθανατίστηκε με το ζεύγος Μαριάντας Πιερίδη- Δημήτρη Κατριβέση στην Τήνο.
«Θέλουμε να πιστεύουμε πως υπάρχει ακόμα ελπίδα, όλοι γύρω τους εύχονται να ξεπεράσουν την κρίση στη σχέση τους» εξομολογείται η ίδια πηγή στο okmag. «Ήταν τόσο ταιριαστοί, δύο τόσο χαρισματικοί άνθρωποι, ένα αξιοζήλευτο ζευγάρι. Τους αξίζει να είναι ευτυχισμένοι».
- Betsson Talks: Όταν οι Παίκτες Μιλούν Αληθινά
- Κικίλιας: Επενδύσεις στην ελληνική ναυτιλία με στόχο την ανάπτυξη και την ασφάλεια
- Καλύτερη επίθεση στο Conference League η ΑΕΚ
- Ταϊβάν: Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν από άνδρα που κρατούσε μαχαίρι – Ο δράστης σκοτώθηκε σε αστυνομική καταδίωξη
- Κρήτη: 785 μετανάστες μέσα σε ένα 24ωρο – Στο Ρέθυμνο οι 545 της Αγίας Γαλήνης
- New Year’s Resolution: Με το νέο multistyler της Dyson λέμε #nomorebadhairdays για το 2026
- Πώς να κρατήσεις το σπίτι σου ζεστό τον χειμώνα
- ΚΚΕ: Ο διπλασιασμός των παγίων στα τιμολόγια του νερού, προπομπός νέων αυξήσεων στο πλαίσιο της εμπορευματοποίησής του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 19.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/hessamoddin-jafari-Rjs0QP4wL9E-unsplash-128x85.jpg)














































![Πούτιν: «Η Ρωσία θα απαντήσει» στην επίθεση στο τάνκερ – Νοτιοδυτικά της Κρήτης έγινε το πλήγμα [Χάρτης]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/2025-12-19T094316Z_1939216225_RC2LJIAD5XVQ_RTRMADP_5_RUSSIA-PUTIN-315x220.jpg)































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442