Στον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας ως το 2028 ο Τούχελ (pics)
Παραμένει στον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας ο Τόμας Τούχελ, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του ως το 2028.
Την ευκαιρία να οδηγήσει την Εθνική Αγγλίας στο Euro 2028 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας, θα έχει ο Τόμας Τούχελ. Όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη η FA, ο Γερμανός τεχνικός θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία των «Τριών Λιονταριών» ως το 2028, υπογράφοντας νέο σχετικό συμβόλαιο.
Committed to our journey ????????
Thomas Tuchel will lead our #ThreeLions through to 2028 after signing a new contract!
— England (@England) February 12, 2026
Έτσι, ο 52χρονος προπονητής επιβραβεύεται ουσιαστικά από την αγγλική ομοσπονδία για την εξαιρετική πορεία της ομάδας του στα προκριματικά του Μουντιάλ, κατά τα οποία πραγματοποίησε μια ιστορική πορεία, καταγράφοντας 8 νίκες σε 8 αγώνες, χωρίς να δεχθεί γκολ και ενώ σκόραρε 22.
Proud. Passionate. Pushing for more. ? pic.twitter.com/omWwpAGGSh
— England (@England) February 12, 2026
Το προηγούμενο συμβόλαιο του Τούχελ έληγε μετά το Μουντιάλ της Βορείου Αμερικής, όμως τώρα θα έχει την ευκαιρία να οδηγήσει την ομάδα του σε μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση μπροστά στο κοινό της. Υπενθυμίζεται ότι ο Γερμανός πρώην προπονητής των Μπάγερν Μονάχου, Τσέλσι, Παρί Σεν Ζερμέν, Ντόρτμουντ, Μάιντς και Άουγκσμπουργκ, ανέλαβε την Αγγλία την 1η Ιανουαρίου 2025, στην πρώτη του δουλειά σε πάγκο Εθνικής. Μέχρι τώρα, έχει οδηγήσει τα «Τρία Λιοντάρια» σε 10 ματς, καταγράφοντας 9 νίκες και 1 ήττα, με γκολ 26-3.
- Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν στο NBA ο Τζα Μοράντ
- Ο Άρης έγινε 112 ετών: Η κοινή ανάρτηση από ΠΑΕ, ΚΑΕ και Ερασιτέχνη (pics)
- Ο Ολυμπιακός ευχήθηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη (pic)
- Η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την 25η Μαρτίου
- NBA: Με τριπλ-νταμπλ και νικητήριο καλάθι του Γιόκιτς οι Νάγκετς «πέρασαν» από το Φοίνιξ (vids)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (25/3): Δράση με Champions League γυναικών στο MEGA και Euroleague
- Τι ψάχνει ο Παναθηναϊκός για την εξάδα της Euroleague – Οι 22 νίκες και το «διπλό»
- Το μήνυμα του Τσιμίκα στον Σαλάχ: «Ένας αληθινός θρύλος που είχα την τύχη να αποκαλώ φίλο» (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 25.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/daniel-joshua-fzbasFbCNww-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442