Εκφοβισμός δημοσιογράφων και βουλευτών της αντιπολίτευσης, ποινικοποίηση της κριτικής. Ετσι λειτουργούν τα καθεστώτα. Οποιαδήποτε ομοιότητα με την κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι (;) συμπτωματική
Στο Ντουμπάι βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Λαμίν Γιαμάλ, με τον σταρ της Μπαρτσελόνα να απολαμβάνει λίγες μέρες ξεκούρασης κατά τη διάρκεια της διακοπής της ποδοσφαιρικής δράσης για τις γιορτές.
Πριν επιστρέψει στη Βαρκελώνη για την επάνοδο των αγωνιστικών υποχρεώσεων, ο 18χρονος σούπερσταρ πάντως άφησε για λίγο στην άκρη το ποδόσφαιρο και έζησε την εμπειρία της ερήμου, όπου μάλιστα είχε την ευκαιρία να οδηγήσει και Dune Buggy στους αμμόλοφους.
Ο Ισπανός επιθετικός έδειξε να απολαμβάνει ιδιαίτερα τις στιγμές, τις οποίες και μοιράστηκε με τους φανς του μέσω στόρι στο Instagram.
Με γκολ του Σέσκο στο 90'+6' η Γιουνάιτεντ απέφυγε την ήττα κόντρα στη Γουέστ Χαμ (1-1) όμως και κρατήθηκε στην 4η της βαθμολογίας, μετά το 2-2 της Τσέλσι με τη Λιντς.
Η Τσέλσι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 ως το 66′, όμως η Λιντς έκανε μεγάλη επιστροφή στο Στάμφορντ Μπριτζ αποσπώντας 2-2, για την 26η αγωνιστική της Premier League. Έχασαν έδαφος για την 4άδα οι μπλε.
Παίκτες όπως ο Τζέιμς, ο Μίροτιτς, ο Μπλοσομγκέιμ αλλά και ο Ντιαλό κάθε άλλο παρά σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται στη Μονακό, παρά το γεγονός ότι ο Πρίγκιπας Αλβέρτος προσπαθεί να βρει