Η «Corriere dello Sport» επιβεβαιώνει το έντονο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Χρήστο Μανδά, με τον παίκτη ωστόσο να εμφανίζεται αρνητικός στην προοπτική επαναπατρισμού και να προτιμάει να αγωνιστεί είτε στην Premier League ή στη La Liga. Για αυτό και είναι διατεθειμένος να περιμένει κάποια πρόταση από τις δυο κορυφαίες λίγκες.
Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ιταλικό μέσο, ο 24χρονος διεθνής πορτιέρε θέλει να αποχωρήσει από τους «λατσιάλι» τον προσεχή Ιανουάριο. Η αρχική αποτίμηση ήταν 20 εκατομμύρια ευρώ, αλλά τώρα έχει μειωθεί τουλάχιστον στο μισό. Οι προσφορές θα μπορούσαν να είναι χαμηλότερες από 10 εκατομμύρια ευρώ. Το ιταλικό δημοσίευμα μάλιστα υποστηρίζει πως παρά το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, ο Μανδάς προς το παρόν, δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα.
Ο Μανδάς και το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού
«Η Λάτσιο αναμένεται να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι πρώτα με αποχωρήσεις και στη συνέχεια με προσθήκες. Σε αυτό το πλαίσιο, ένα από τα πιο «ζεστά» ονόματα για πιθανή έξοδο είναι ο Έλληνας τερματοφύλακας Μανδάς. Για εκείνον υπάρχει ισχυρό ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό, όμως ο ίδιος ο παίκτης φέρεται να έχει αρνηθεί αυτή την προοπτική», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα των Ιταλών.
Μάλιστα, περιμένει προσφορές από την Premier League, τη La Liga και άλλα κορυφαία πρωταθλήματα. Θυμίζουμε πως η Γουλβς «τσεκάρει» έντονα την περίπτωση του Μανδά και έχει ήδη καταθέσει μάλιστα, πρόταση δανεισμού στη Λάτσιο. Επιπλέον, το YouFirst, το πρακτορείο που συνεργάζεται με τους ατζέντηδες του, διερευνά επίσης την ισπανική αγορά. Μία από τις ομάδες που φέρεται να ενδιαφέρονται για τον Μανδά είναι και η Χετάφε.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.