Ο Γιάννης διέλυσε τους Μπουλς και έσπασε ένα ιστορικό ρεκόρ (vids, pic)
Ένας... σεληνιασμένος Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς με 41 πόντους, 15 ριμπάουντ και 9 ασίστ, στη νίκη επί των Σικάγο Μπουλς για το NBA Cup και έσπασε -ένα ακόμη- ιστορικό ρεκόρ.
Οι Μιλγούκι Μπακς επικράτησαν με 126-110 των Σικάγο Μπουλς στο «Fiserv Forum», κάνοντας την πρώτη τους φετινή νίκη στο Κύπελλο του NBA. Έτσι, τα «Eλάφια» ανέβηκαν στο 6-3, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει και πάλι απίθανα πράγματα στο παρκέ.
Για τους γηπεδούχους, πολύ καλός ήταν ο Μάιλς Τέρνερ που είχε 23 πόντους, 7 ριμπάουντ και ο Ράιαν Ρόλινς με 20 πόντους και 6 ασίστ. Ωστόσο, τη διαφορά έκανε και πάλι ο Γιάννης. Οι «Ταύροι» δεν βρήκαν ποτέ απάντηση στο παιχνίδι του «Greek Freak» που ολοκλήρωσε το ματς με 41 πόντους, 15 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 μπλοκ σε 37 λεπτά συμμετοχής και παράλληλα «έπιασε» ακόμη μία ιστορική κορυφή.
Αντίθετα, οι Μπουλς «έπεσαν» στο 6-2, οι οποίοι είχαν σε καλή μέρα τους Μάτας Μπουζέλις (20 πόντους, 8 ασίστ,), Τζος Γκίντι (16 πόντους, 14 ασίστ, 6 ριμπάουντ) και Τρε Τζόουνς (17, πόντους, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ), όμως δεν ήταν αρκετοί για να χαλάσουν το «πάρτι» του Γιάννη στο Μιλγουόκι.
Η εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο κόντρα στους Μπουλς
Στα βιβλία της Ιστορίας ο Αντετοκούνμπο
Ως προς το ρεκόρ που έσπασε ο Αντετοκούνμπο, οι 41 πόντοι που πέτυχε στο ματς, σήμαναν τη συμπλήρωση 56 αγώνων με 40+ και έτσι ξεπέρασε τα 55 του τεράστιου Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ, σκαρφαλώνοντας στην κορυφή της εν λόγω λίστας στην ιστορία των Μπακς.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σίγουρος πως το πρόγραμμα των αγώνων δεν θα παίξει ρόλο στα play-off της Super League και πως στο τέλος ο Ολυμπιακός θα κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα απ’ όλους, δηλαδή να πανηγυρίσει τον τίτλο, δήλωσε ο αντιπρόεδρος των «ερυθρόλευκων», Κώστας Καραπαπάς.
Την Δεύτερα (30/3) θα πραγματοποιηθεί το ΔΣ της Super League, ώστε να οριστούν οι ακριβείς ημερομηνίες και οι ώρες διεξαγωγής των play offs και play outs του πρωταθλήματος.