Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Πώς κάλυψαν τα διεθνή ΜΜΕ το μακελειό στα Βορίζια

Πώς κάλυψαν τα διεθνή ΜΜΕ το μακελειό στα Βορίζια

Ιδιαίτερη έμφαση δίνουν τα μέσα χωρών από την Μεγάλη Βρετανία, την Γερμανία και Σκανδιναβικές χώρες.

Όλα τα μεγάλα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία καλύπτουν το μακελειό στα Βορίζια, με την είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου και κυρίως της Ευρώπης.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνουν τα μέσα ενημέρωσης της Βρετανίας, της Γερμανίας και των σκανδιναβικών χωρών, αλλά και των ΗΠΑ και της Ινδίας.

Οι δημοσιογράφοι της σουηδικής Αftonbladet κάλυψαν το συμβάν με αναφορές στην κόντρα μεταξύ των οικογενειών και τη βεντέτα, ενώ αναφέρουν ότι την έρευνα «έχει αναλάβει το Ελληνικό ισοδύναμο του FBI».

Στο περιστατικό αναφέρεται το ιρλανδικό Extra, η βρετανική Sun, και η Mirror.

Η βρετανική Daily Mail κάνει λόγο για «οικογενειακή βεντέτα που εξελίχθηκε σε ανταλλαγή πυροβολισμών με AK-47 σε ορεινό χωριό της Κρήτης».

Αναφορές υπάρχουν και στη Μαλαισία και το Μαυροβούνιο, με τοπικό μέσο να αναφέρεται και στον πρόσφατο φόνο στη γιορτή Κάστανου στο Έλος Κισάμου.

Στο Πακιστάν σχολιάζουν την οπλοκατοχή όσο και τις βεντέτες, ενώ το θέμα κάλυψαν και οι Times Now της Ινδίας.

Στην Γερμανία ο Τύπος έχει ασχοληθεί εκτενώς, όπως και ΜΜΕ διεθνούς εμβέλειας, όπως η Washington Post.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο