Στον ΟΦΗ θα συνεχίσει την καριέρα του όπως όλα δείχνουν ο Χρήστος Κόντης, με τον έμπειρο τεχνικό να συμφωνεί με την κρητική ομάδα ως το καλοκαίρι του 2027.
Ο Κόντης θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση την Τετάρτη (29/10), έχοντας στο μυαλό του τον επόμενο εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για την 9η αγωνιστική της Super League.
Βλέπει τη νέα του ομάδα στο Κύπελλο
Την Τρίτη (28/10) ο νέος προπονητής θα παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Ηρακλή για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson, προκειμένου να αποκτήσει πλήρη εικόνα της ομάδας του πριν αναλάβει επισήμως.
Ο Κόντης είχε αποχωρήσει πρόσφατα από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, όπου σε επτά παιχνίδια είχε σημειώσει τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, και τώρα ετοιμάζεται για ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του με τον ΟΦΗ.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.