Κινητοποιήσεις: Αγρότες απέκλεισαν αιφνιδιαστικά την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών
Οι αγρότες διαμαρτύρονται για τις κοινοτικές επιδοτήσεις καθώς και το ζήτημα που έχει ανακύψει με τον ΑΤΑΚ (Αριθμός Ταυτότητας Ακινήτου).
Σε ολιγόλεπτο αιφνιδιαστικό αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, προχώρησαν οι αγρότες το απόγευμα της Δευτέρας, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών τους.
Έκλεισε για περίπου 40 λεπτά ο αυτοκινητόδρομος από τα τρακτέρ των αγροτών της ανατολικής Θεσσαλονίκης
Ο αποκλεισμός ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα και διήρκησε περίπου 40 λεπτά με την η αστυνομία να εκτρέπει την κυκλοφορία μέσω παρακαμπτηρίου, στον κόμβο Σχολαρίου.
Τα αιτήματα των αγροτών
Νωρίτερα, αγρότες με περίπου 50 τρακτέρ και φορτηγά, συγκεντρώθηκαν στο ύψος της γέφυρας της Καρδίας, προειδοποιώντας πως θα προχωρούσαν σε αποκλεισμό του δρόμου στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, κλιμακώνοντας την πίεση προς την κυβέρνηση.
Στην κορυφή των αιτημάτων τους βρίσκονται οι κοινοτικές επιδοτήσεις, καθώς και το ζήτημα που έχει ανακύψει με τον ΑΤΑΚ (Αριθμός Ταυτότητας Ακινήτου) καθώς όπως υποστηρίζουν δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στις δηλώσεις και στην ενίσχυση της παραγωγής.
Οι αγρότες επιφυλάσσονται για τις επόμενες κινητοποιήσεις τους εν αναμονή της απάντησης, που περιμένουν από το αρμόδιο υπουργείο.
Στην Καρδίτσα
Θυμίζουμε, μπλόκο στον κόμβο του Ε-65 στην Καρδίτσα με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα, έστησαν την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της Θεσσαλίας, διαμαρτυρόμενοι για τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και στα οποία δεν δίνονται λύσεις.
Οι αγρότες και κτηνοτρόφοι και από τους τέσσερις νομούς πραγματοποίησαν συγκεντρώθηκαν αρχικά σε κεντρικά σημεία και από εκεί οργανωμένα και συντεταγμένα κατευθύνθηκαν στον Ε-65.
- Γαλλία: Τα Στενά του Ορμούζ πρέπει να ανοίξουν ξανά, αλλά «όχι με οποιοδήποτε τίμημα»
- Λίβανος: Ο Γκουτέρες καλεί «όλα τα μέρη» να τηρήσουν «πλήρως» την κατάπαυση του πυρός
- Τραμπ: Ο πάπας Λέων είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει, αλλά έχει αδυναμίες στην εξωτερική πολιτική
- Το Ιράν χαιρετίζει τη συμφωνία του Λιβάνου με το Ισραήλ – «Εντάσσεται» στην εκεχειρία με τις ΗΠΑ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: – Παραιτηθείτε… – Δεν εκβιάζομαι…
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»
- Europa League: Τα ζευγάρια των ημιτελικών – Πότε είναι ο τελικός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442