Καλά νέα στον ΠΑΟΚ με τον Μαντί Καμαρά ο οποίος ακολούθησε μέρος της προπόνησης, την ίδια στιγμή που ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ συνέχισε με θεραπεία.
Ουσιαστικά ο Δικέφαλος ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.
Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:
«Αγωνιστική εβδομάδα ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (08.09) στη Νέα Μεσημβρία, εν αναμονή της επιστροφής των διεθνών.
Με ορίζοντα το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ ξεκίνησε η εβδομάδα στη Νέα Μεσημβρία. Το πρόγραμμα της προπόνησης ξεκίνησε με προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής, δουλειά στο τακτικό κομμάτι και τουρνουά στο φινάλε.
Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ υποβλήθηκε σε θεραπεία, ενώ ο Μαντί Καμαρά έκανε ένα μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Η ισοπαλία ανάμεσα σε Κοπεγχάγη και Νάπολι, στη Δανία (1-1), τις έφερε αμφότερες στους οκτώ βαθμούς, όσους δηλαδή έχει και ο Ολυμπιακός μετά τη μεγάλη νίκη του επί της Λεβερκούζεν.
Η Άρσεναλ επικράτησε κατά κράτος της Ίντερ με 3-1 στο Μιλάνο στο ματς της 7ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζεσούς.