ΠΑΟΚ: Θετικά νέα για τον Μαντί Καμαρά
Ο Μαντί Καμαρά κατάφερε να βγάλει μέρος της προπόνηση του ΠΑΟΚ τη Δευτέρα (8/9), την ώρα που ο Κίριλ Ντεσπόντοφ συνέχισε την θεραπεία του.
Καλά νέα στον ΠΑΟΚ με τον Μαντί Καμαρά ο οποίος ακολούθησε μέρος της προπόνησης, την ίδια στιγμή που ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ συνέχισε με θεραπεία.
Ουσιαστικά ο Δικέφαλος ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.
Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:
«Αγωνιστική εβδομάδα ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (08.09) στη Νέα Μεσημβρία, εν αναμονή της επιστροφής των διεθνών.
Με ορίζοντα το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ ξεκίνησε η εβδομάδα στη Νέα Μεσημβρία. Το πρόγραμμα της προπόνησης ξεκίνησε με προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής, δουλειά στο τακτικό κομμάτι και τουρνουά στο φινάλε.
Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ υποβλήθηκε σε θεραπεία, ενώ ο Μαντί Καμαρά έκανε ένα μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά.
Την Τρίτη ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00».
- Αλαβές – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: Τα… χρειάστηκε αλλά έκανε το «διπλό» η «Βασίλισσα»
- Οι ελίτ αδικίες των Γερμανών ρέφερι κατά του Ολυμπιακού
- Το «ξεγύμνωμα» του Γιαμπλόνσκι μέσω Ισπανίας (vid)
- Μπολόνια – Γιουβέντους 0-1: Δύσκολη νίκη για τη «Μεγάλη Κυρία»
- Γκολ και highlights από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (vids)
- «Μίλησε» η γλώσσα του σώματος – Η αποκάλυψη ειδικού για το μέλλον του Σαλάχ στο Άνφιλντ
- Η βαθμολογία στη Super League μετά την ολοκλήρωση της 14ης αγωνιστικής
- Όλα τα γκολ και τα highlights της 14ης αγωνιστικής της Super League (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 15.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/youcef-boukhatem-r5KZ_UAvUe8-unsplash-315x220.jpg)























































![Γιατί η εξυπηρέτηση είναι στρατηγική επένδυση [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/blake-wisz-GFrBMipOd_E-unsplash-315x220.jpg)









Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442