Ο Πορτογάλος αμυντικός έκανε σουτ από το ύψος της περιοχής, αλλά ο πορτιέρε του Αστέρα μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια, ενώ λίγο αργότερα η κεφαλιά του πέρασε άουτ
Ο Κοστίνια ήταν ο πρωταγωνιστής δύο καλών ευκαιριών του Ολυμπιακού στο 35΄και στο 37′, με τον Πορτογάλο αμυντικό να γίνεται απειλητικός για την εστία του Τσιντώτα.
Στην πρώτη φάση έκανε σουτ από το ύψος της περιοχής, με τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων να μπλοκάρει την μπάλα με διπλή προσπάθεια.
Στην δεύτερη ευκαιρία, ο Κοστίνια βρέθηκε σε καλή θέση στην «καρδιά» της περιοχής, έπιασε την κεφαλιά αλλά δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα του Αστέρα.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν στη σημερινή προπόνηση Σάσα Βεζένκοφ και Τόμας Γουόκαπ - Αμφίβολος παραμένει για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός ο Βούλγαρος
Ο Ισπανός ρέφερι είχε σφυρίξει παιχνίδι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-1 και άφησε (1/12/19) με παράπονα τους «ερυθρόλευκους». Είναι 20ός (τελευταίος!) στους ορισμούς της La Liga, τελευταίο του ματς στις 13/2