H Εθνική Ελλάδας θα υποδεχτεί απόψε την Ιταλία για το Τουρνουά Ακρόπολις στο ΟΑΚΑ (20:00), ωστόσο στον σημερινό αγώνα έμειναν εκτός οι Γιάννης Αντετοκούνμπο, Κώστας Σλούκας αλλά και Ντίνος Μήτογλου.
Οι «Greek Freak» αλλά και οι δύο διεθνείς του Παναθηναικού, δεν θα παραταχθούν με το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη κόντρα στους Ιταλούς για λόγους ξεκούρασης, εν όψει και του μεγάλου ραντεβού του EuroBasket που ακολουθεί.
Αναλυτικά, η σύνθεση της Εθνικής για το φιλικό κόντρα στην Ιταλία
Αξίζει να σημειωθεί ότι θα αγωνιστεί για πρώτη φορά, μετά από όσα φιλικά παιχνίδια έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι τώρα, θα αγωνιστεί και ο Βασίλης Τολιόπουλος, ο οποίος ξεπέρασε το μυϊκό πρόβλημα που αντιμετώπισε.
Υπενθυμίζεται ότι ο σημερινός αγώνας είναι το προτελευταίο φιλικό ματς της γαλανόλευκης.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο Μόντε Μόρις αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε λόγο για βαρύ διάστρεμμα το οποίο έχει υποστεί ο Αμερικανός.