Ένα ζευγάρι στη Βραζιλία βρήκε τραγικό θάνατο, όταν η ερωτική συνεύρεση μέσα στο αυτοκίνητο τους, προκάλεσε την ανατροπή και την πτώση του οχήματος σε γκρεμό.
Το περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα 4 Αυγούστου κοντά στην πόλη Venda Nova do Imigrante, όπου το ζευγάρι είχε βρεθεί μετά από ένα πάρτι, όπως μετέδωσε το CNN Brasil.
Η 42χρονη Adriana Ribeiro και ο 26χρονος σύντροφός της, Marcone Cardoso από την Βραζιλία, είχαν παρκάρει το αυτοκίνητό τους σε ένα γραφικό και απομονωμένο σημείο με θέα, προκειμένου να έχουν λίγη ιδιωτικότητα.
Ωστόσο, η κίνηση και οι έντονες ταλαντώσεις που προκλήθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο οδήγησαν στην απροσδόκητη ανατροπή του οχήματος.
Το αυτοκίνητο έπεσε από γκρεμό ύψους περίπου 300 μέτρων, με αποτέλεσμα τα δύο γυμνά σώματα να βρεθούν εκατοντάδες μέτρα πιο κάτω σε ένα απόκρημνο ανάχωμα.
Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, το σώμα του Marcone Cardoso, πατέρα ενός τετράχρονου παιδιού, βρέθηκε κοντά στο σημείο της πτώσης.
Η Adriana Ribeiro, που ήταν μητέρα δύο παιδιών, ανασύρθηκε από τους πυροσβέστες λίγη ώρα αργότερα.
Couple die after ‘car sex’ causes vehicle to plunge from 1,300ft cliff
A couple in south-eastern Brazil died after their car plunged 1,300ft (around 400m) from a cliff while they were reportedly engaged in sexual activity inside the vehicle. pic.twitter.com/GGgPCkjcje
Η περιοχή ήταν δυσπρόσιτη, γεγονός που δυσκόλεψε τις προσπάθειες διάσωσης.
Μάρτυρες που βρίσκονταν κοντά στο σημείο περιέγραψαν τη σκηνή ως συγκλονιστική.
Ένας άνδρας, που βρέθηκε στη περιοχή δήλωσε πως είδε τον κινητήρα του αυτοκινήτου να βρίσκεται μακριά από το σημείο της πτώσης, περίπου 150 μέτρα μακριά, ενώ το αυτοκίνητο είχε καταστραφεί ολοσχερώς.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας