Με δάκρυα στα μάτια υποδέχθηκε την απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας η μητέρα της Κυριακής Γρίβα, της κοπέλας που έπεσε νεκρή έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων από το χέρι του πρώην συντρόφου της.
«Επιτέλους η Κυριακή μου δικαιώθηκε» σημείωσε η μητέρα της αδικοχαμένης νεαρής που άκουσε την Άμεση Δράση να της λέει ότι «το περιπολικό δεν είναι ταξί» λίγα λεπτά πριν δεχθεί πισώπλατες μαχαιριές από τον πρώην σύντροφό της.
«Επιτέλους δικαιώθηκε η Κυριακή μου, δικαιώθηκε η ψυχή της. Αύριο κιόλας θα πάω στο μνήμα της να της πάρω γλυκά να της τα πάω, να της πω τα νέα. Είμαι σίγουρη ότι θα έρθει στον ύπνο μου να τα πούμε» σημείωσε η μητέρα της Κυριακής Γρίβα.
«Εγώ θα είμαι εδώ για όσες με χρειάζονται»
Η μητέρα της Κυριακής Γρίβα μίλησε και για τους αγώνες των υπόλοιπων γυναικών, τονίζοντας ότι θα βρίσκεται στο πλευρό τους.
«Μπήκε ένα ακόμη κάθαρμα στη φυλακή. Εγώ και η Κυριακή και όλες οι γυναίκες που περίμεναν τη δικαίωση της Κυριακής μου να είναι χαρούμενες, να είναι δυνατές, να μιλάνε… Παρ’ όλο που είναι δύσκολο και το καταλαβαίνω εγώ θα είμαι εδώ για όσες με χρειάζονται» σημείωσε.
«Θα βγαίνω μπροστά μέχρι αυτό που λέμε γυναικοκτονία να σταματήσει, να τελειώσει και να σταματήσει αυτή η καραμέλα του να ισχυρίζονται ψυχιατρικά προβλήματα» πρόσθεσε η μητέρα της Κυριακής Γρίβα.
Καταλήγοντας αναφέρθηκε στη δικαιοσύνη, τονίζοντας ότι με την απόφαση για ισόβια δικαιώθηκε η ψυχή του παιδιού της. «Η ελληνική δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος της. Δικαιώθηκε η ψυχή του παιδιού μου» ήταν τα πρώτα λόγια που ψέλλισε η μητέρα της Κυριακής Γρίβα.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας