Ο θρίαμβος της Τσέλσι με 3-0 επί της Παρί Σεν Ζερμέν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων επισκιάστηκε από μεγάλης έκτασης επεισόδια μεταξύ των παικτών και του προπονητικού τιμ των δύο ομάδων.
Με το σφύριγμα της λήξης, ο Ζοάο Πέδρο της Τσέλσι, τα έβαλε με τους αντιπάλους του, κάνοντας λόγο για αντιαθλητικά μαρκαρίσματα.
Σε εκείνο το σημείο στην εστία της έντασης μπήκε και ο Λουίς Ενρίκε, με τον τεχνικό της Παρί να χτυπάει και να σωριάζει στο έδαφος τον Βραζιλιάνο επιθετικό.
Στο σημείο ήταν και ο Ντοναρούμα, ο οποίος είχε πολλά νεύρα με τους παίκτες των Μπλε. Η σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο, όμως κράτησε για λίγο, αφού οι πιο ψύχραιμοι τους χώρισαν χωρίς έτσι τα επεισόδια να γενικευτούν.
Δείτε πλάνα από τα επεισόδια και την κίνηση του Λουίς Ενρίκε:
The match is over… but the tempers aren’t 👀 Tensions were boiling after full-time.
Οι εικόνες ωστόσο δεν είναι καθόλου κολακευτικές για καμία από τις δύο ομάδες, οι οποίες δεν έδειξαν καθαρό μυαλό και ψυχραιμία, κάτι που σε αυτό το επίπεδο είναι απαράδεκτο.
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.
Την πρόσληψη του Ισπανού, Άλβαρο Ρούμπιο, στο πόστο του προπονητή της Β' ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε χρέη Deputy Head της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.
Μια πολύ κρίσιμη για το άμεσο μέλλον της Λίβερπουλ συνάντηση, θα έχουν σύντομα Άρνε Σλοτ και Μο Σαλάχ, οι οποίοι θα μιλήσουν για όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα στους «ρεντς» και όσα θα γίνουν το προσεχές.