Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Εξιτήριο από το μαιευτήριο μετά τη γέννηση του γιου της
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά τον ερχομό του γιου της.
«Αυτό το μικροσκοπικό χέρι τα άλλαξε όλα. Καλωσόρισες στο σύμπαν μας μικρό μας αγόρι», είχε γράψει στην πρώτη ανάρτηση που έκανε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, καλοσωρίζοντας το νέο μέλος που μεγάλωσε την οικογένεια τους. Σε πελάγη ευτυχίας και ο Γρηγόρης Μόργκαν, που βρισκόταν διαρκώς στο πλευρό της, μέσα στο μαιευτήριο.
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Τρισευτυχισμένη μητέρα
Σήμερα το μεσημέρι, η αθλητικογράφος πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο, όπου γέννησε τον μικρούλι, με φυσιολογικό τοκετό στις 6.30 το πρωί της Παρασκευής 11 Ιουλίου ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3.600 γραμμαρίων.

Οι οικογενειακές φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο
Το πρωί του Σαββάτου 12 Ιουλίου η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram ένα στιγμιότυπο από το δωμάτιο του μαιευτηρίου, δείχνοντας τον Γρηγόρη Μόργκαν να κοιτάζει το παιδί τους. Στο story που έκανε, έγραψε χαρακτηριστικά: «Η πατρότητα σου πάει πολύ».
«Fatherhood looks so good on you », έγραψε η Ευρυδίκη πάνω στη φωτογραφία, κάνοντας tag τον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της.
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν, ιδιαίτερα ευδιάθετοι και έτοιμοι για να ζήσουν το πιο ξεχωριστό καλοκαίρι της ζωής τους. Η νέα μητέρα ανέβαζε συχνά αναρτήσεις στο διαδίκτυο με την πορεία της εγκυμοσύνης της θέλοντας να μοιραστεί το ευτυχές γεγονός με τους φίλους της. Πριν λίγες μέρες είχε δείξει φωτογραφίες από το baby shower.
- Ελ Σαλβαδόρ: Στρατιωτικοί θα δικαστούν για τη διαβόητη σφαγή 986 πολιτών στο Ελ Μοσότε
- Το Μπανγκλαντές υπέγραψε επιστολή προθέσεων για την απόκτηση Eurofighter από την Ιταλία
- Εκτέλεση θανατοποινίτη στη Φλόριντα – Είχε κριθεί ένοχος για τον φόνο μητέρας
- Τενερίφη: Ακόμα 4 τουρίστες νεκροί στην Ισπανία εξαιτίας γιγάντιων κυμάτων
- Σουδάν: Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος – Δεν υπάρχουν επιζώντες
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό
- Υεμένη: Ο Γκουτέρες καταδικάζει την παραπομπή υπαλλήλων του ΟΗΕ σε δίκη από τους Χούθι
- Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κεντάκι πέθανε από πυροβολισμό και ακόμα ένας δίνει μάχη για την ζωή του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-127x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)

















































![Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/plane-crash231-315x220.jpg)
























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442