Δρόμεια 2025: Νικητής με το τελευταίο του άλμα ο Μίλτος Τεντόγλου (vids)
Νίκη για Τεντόγλου στο έκτο άλμα με επίδοση 8,19μ. εντυπωσιακός ο Σταματονικολός στα Δρόμεια 2025.
Πρώτη θέση για τον Μίλτο Τεντόγλου στα «Δρόμεια 2025» (έγιναν στο Δημοτικό στάδιο της Βάρης.) στο άλμα εις μήκος, με επίδοση στα 8,19 μέτρα η οποία ήρθε μάλιστα στο τελευταίο του άλμα.
Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του μήκους ήταν σε όλη τη διάρκεια του ελληνικού αγώνα δεύτερος, όμως, στην έκτη προσπάθεια έκανε αυτό που γνωρίζει καλά! Να καταλαμβάνει τις πρώτες θέσεις!
Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι «προσγειώθηκε» στα 8,19 μ. (1,2) και πήρε τη νίκη με μια επίδοση βεβαίως η οποία δεν τον αφήνει ευχαριστημένος, καθώς ο σπουδαίος άλτης μας έχει συνηθίσει σε πολύ υψηλότερες «πτήσεις». Άλλωστε πριν από μια εβδομάδα περίπου ο Τεντόγλου είχε πετύχει την κορυφαία επίδοση στον κόσμο για φέτος με 8.46 στο δεύτερο άλμα του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων που πραγματοποιήθηκε στη Μαδρίτη.
Τα άλματα του Τεντόγλου: 8,01 μ. (3,1), 8,07 μ. (2,0), 7,99 μ. (1,6), 7,96 μ. (1,5), 7,93 μ. (1,6), 8,19 μ. (1,2).
Από εκεί και πέρα εκείνος που εντυπωσίασε, σκορπώντας πολλές ελπίδες για το μέλλον στο άθλημα, ήταν ο Νικόλας Σταματονικόλος. Ο 22χρονος άλτης ξεκίνησε τον αγώνα του με άλμα στα 8,14 μ. (2,0) επίδοση που αποτελεί νέο ατομικό ρεκόρ.
Ο Σταματονικολός μετά τα 8,14 μ. έκανε ένα άκυρο άλμα και στην συνέχεια αποχώρισε από τον αγώνα.
Να σημειώσουμε οτι το προηγούμενο ήταν στα 7,87 μ. από πέρυσι στην Καλαμάτα. Αυτή είναι η 9η επίδοση όλων των εποχών στο μήκος και η τρίτη στην κατηγορία Κ23 για φέτος στην Ευρώπη για τον άλτη που προπονείται με τον Παναγιώτη Μπαλταδούρο.
- Τι συμβαίνει με τα εισιτήρια του Final Four: Οι διαφορές μέσα σε 4 χρόνια (pic)
- Με ιστορική εμφάνιση του Γουεμπανιάμα οι Σπερς διέλυσαν τους Λέικερς – Τα αποτελέσματα του NBA (vids)
- «Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού και ο Ρόμπινσον-Ερλ, που έμεινε ελεύθερος από το NBA» (vids)
- Ο Ντε Πολ «γείωσε» τη σύντροφό του: «Είπα ότι τον αγαπώ και μου απάντησε ότι αυτός αγαπά τον Μέσι»
- Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Μεγάλη «μάχη» στην Τούμπα, ρεβάνς στη Λιβαδειά με φόντο τον τελικό
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (11/2): «Δράση» με Κύπελλο Ελλάδος Betsson και Premier League
- H Euroleague έβγαλε ανακοίνωση με απολογητικό χαρακτήρα για το φιάσκο με τα εισιτήρια του Final Four
- Ο Λεβαντόφσκι ανοίγει δρόμο για το Σικάγο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442