Τεντόγλου: «Δεν ήθελα να κερδίσω απλά, ήθελα να τους διαλύσω, να τους ρίξω 40 πόντους»
Ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση του αγώνα στο μήκος για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων.
Ο Μίλτος Τεντόγλου πραγματοποίησε για ακόμη μία φορά εξαιρετική εμφάνιση, αφού κατέκτησε την πρώτη θέση στον αγώνα του μήκους με άλμα στα 8.46μ. (κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο).
Ο δις χρυσός Ολυμπιονίκης έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα και τόνισε ότι δεν ήθελε απλώς να νικήσει, αλλά να διαλύσει τους αντιπάλους του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων.
Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Τεντόγλου:
«Κοιτάξτε, αυτές οι συνθήκες εδώ φαίνονται πολύ δύσκολες, γιατί είχε 38 βαθμούς και πρέπει να κάνεις πολύ καλή διαχείριση ενέργειας αφού μπορείς να σβήσεις πόλυ γρήγορα, αλλά είναι οι καλύτερες συνθήκες αν θες να κάνεις επίδοση. Μπορεί να είναι λίγο αφόρητες οι συνθήκες, αλλά είναι για καλύτερα. Μπορούσα να κάνω πολύ παραπάνω, έχασα ανάσες.
Προσπάθησα και μετά το 8.46 να κάνω κάτι καλύτερο, αλλά δεν πειράζει, ήταν αρκετά καλά. Η τέταρτη προσπάθεια ήταν 8.44 αλλά δεν έκανα καλή προσγείωση, το έχασα εκεί.
Ήθελα να μπω σήμερα να τους διαλύσω, για να δείξω μια καλή εικόνα για την ομάδα, δεν ήθελα απλά να κερδίσω, να ξέρετε, ήθελα να τους ρίξω αυτό που τους έριξα: 40 πόντους. Θα κάνω την επόμενη εβδομάδα έναν αγώνα στην Αθήνα, μετά έχω ένα Diamond League και μετά έχω τα πανελλήνια βαλκανικά που γίνονται στην Ελλάδα. Στο βαλκανικό θα είμαι σούπερ, που είναι και στη χώρα μας. Εκεί μπορεί να γίνει πανελλήνιο ρεκόρ. Σήμερα δεν μπορούσα να κάνω πανελλήνιο ρεκόρ, μπορούσα να κάνω 50 και κάτι (σ.σ. πάνω από 8.50μ.).»
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φορτούνα Σιτάρντ στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας
- Ο Βίντσιτς σφυρίζει τον τελικό του Μουντιάλ – Τα δάκρυα του Σλοβένου τη στιγμή της ανακοίνωσης (vid, pics)
- Εξαιρετικός ο Πουλακίδας στο Λας Βέγκας υπό το βλέμμα του Μπαρτζώκα (vid)
- «Συμφώνησαν ΑΕΚ και Μοντερέι για τον Πινέδα» (pic)
- Δάσκαλος κατά μαθητή: Τι λένε Ντε Λα Φουέντε και Σκαλόνι για την σχέση τους (pic)
- Σπάνε ρεκόρ και… κατάρες δεκαετιών: Τι κυνηγούν στον τελικό του Μουντιάλ Αργεντινή, Ισπανία και… Εμπαπέ (pics)
- Με Ντιναμό Κιέβου ο ΠΑΟΚ – Προκρίθηκαν στα πέναλτι επί της Κλουζ οι Ουκρανοί
- Οι Μαϊάμι Χιτ παρουσίασαν τον Αντετοκούνμπο: «Εδώ γνώρισα τη γυναίκα μου, είναι μια πόλη με πολλή ζέστη, όπως στην Ελλάδα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442