Την απόκτηση του Μίλος Κέρκεζ ανακοίνωσε η Λίβερπουλ, μετά από αυτές των Βιρτς και Φρίμπονγκ, με τον Ούγγρο αριστερό μπακ να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο, αφού πέρασε τις απαραίτητες εξετάσεις.
«Θέλω να ευχαριστήσω όλους που μου έδειξαν πραγματικά μεγάλη αγάπη, ακόμη και πριν ανακοινωθεί η συμφωνία» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κέρκεζ, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Reds.
«Ο 21χρονος ξεκίνησε την καριέρα του από την ουγγρική ETO FC Gyor, πριν πάρει μεταγραφή στη Μίλαν το 2021. Στη συνέχεια, εντάχθηκε στην Άλκμααρ στα μέσα της σεζόν 2021-22 και αγωνίστηκε 57 φορές κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Ολλανδία.
Ο Κέρκεζ έχει 23 συμμετοχές με την Εθνική Ουγγαρίας μέχρι σήμερα και συμμετείχε σε έναν αγώνα του Nations League κόντρα στη Γερμανία τον Σεπτέμβριο του 2022.
Έχει συμπεριληφθεί στη λίστα για τον τίτλο του Νέου Παίκτη της Χρονιάς του Men’s PFA 2024-25 και ήταν φιναλίστ για το βραβείο Golden Boy 2023, το οποίο αναγνωρίζει το καλύτερο ταλέντο στην Ευρώπη κάτω των 21 ετών», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Λίβερπουλ.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Στο πρόγραμμα της Euroleague ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Ρεάλ με την Εφές που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό – «Μάχη» απόψε και για τις Ντουμπάι, Μακάμπι και Αρμάνι Μιλάνο, που θέλουν να μείνουν ζωντανές στο κυνήγι της πρόκρισης στα play in.