Super League: Εγκρίθηκε η προκύρηξη του πρωταθλήματος για τη νέα σεζόν
Με σχετική της ανακοίνωση, η Super League γνωστοποίησε πως εγκρίθηκε η προκύρηξη του πρωταθλήματος ενόψει της νέας σεζόν.
Έκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποίησε την Τετάρτη (25/6) η Super League όπου αποφασίστηκε ομόφωνα έγκριση της Προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος.
Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό το φορμάτ θα παραμείνει το ίδιο αφού δεν πέρασε την πρόταση του Άρη για να αυξηθούν οι ομάδα των πλέι οφ, ενώ η μόνη αλλαγή θα είναι ότι οι ομάδες θα έχουν δικαίωμα να δηλώνουν 23 παίκτες στις αποστολές αντί για 20.
Η ανακοίνωση της Super League:
«Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, ομόφωνα αποφάσισε την έγκριση της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών), αγωνιστικής περιόδου 2025-26».
- Παραδέχθηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου ο Τσιτσιπάς: «Ήταν άψογος στα κρίσιμα σημεία»
- Ο Σπαλέτι απάντησε σε… προπονητή της εξέδρας: «Αν δεν σου αρέσει η Γιουβέντους, κάτσε σπίτι» (vid)
- Ο Μουρίνιο στήριξε ξανά τον Παυλίδη: «Δουλεύει πολύ για την ομάδα»
- Το ταξίδι του Ολυμπιακού στην Πόλη μέσα από το βίντεο της ΚΑΕ (vid)
- Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να γίνω ο μαύρος κύκνος» (vid)
- Καλά πήγε αυτό: Το χειρότερο πέναλτι «Πανένκα» της σεζόν είναι γεγονός (vid)
- Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αντίνο ο Παναθηναϊκός (vid, pic)
- «Λύγισε» ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Μάχατς και αποκλείστηκε από το Australian Open
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442