Σε μια πολύ σημαντική κίνηση προχώρησε η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού που ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με την Ευγενία Κολλάτου. Η Ελληνίδα γκαρντ μίλησε μετά την υπογραφή του νέου της συμβολαίου, τονίζοντας πως είναι πολύ χαρούμενη και ότι θα δίνει κάθε μέρα τον καλύτερό της εαυτό για τον σύλλογο.
«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω να είμαι μέλος του Ολυμπιακού για τα επόμενα τρία χρόνια. Τα θέλω μου, αλλά και του συλλόγου, ταιριάζουν απόλυτα. Είναι τιμή να φοράω αυτή τη φανέλα και δέσμευση να δίνω κάθε μέρα τον καλύτερό μου εαυτό! Έχω ζήσει ήδη πολλά με το σύλλογο, αλλά σίγουρα, ανυπομονώ για τη συνέχεια», ανέφερε μεταξύ άλλων η διεθνής γκαρντ, μετά την ανανέωση της συνεργασίας της με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού.
H ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ευγενία Κολλάτου. Η διεθνής πόιντ γκαρντ υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου.
Η δήλωση της Ευγενίας Κολλάτου: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω να είμαι μέλος του Ολυμπιακού για τα επόμενα τρία χρόνια. Τα θέλω μου, αλλά και του συλλόγου, ταιριάζουν απόλυτα. Είναι τιμή να φοράω αυτή τη φανέλα και δέσμευση να δίνω κάθε μέρα τον καλύτερό μου εαυτό! Έχω ζήσει ήδη πολλά με το σύλλογο, αλλά σίγουρα, ανυπομονώ για τη συνέχεια».
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.