Μία ακόμα μάχη για την ζωή του καλείται να δώσει εκ νέου μέσα σε λίγα μόλις χρόνια ο Ακίλε Πολονάρα. Ο Ιταλός φόργουορντ διαγνώσθηκε με λευχαιμία, με τον έμπειρο άσο να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της πόλης, έχοντας ξεκινήσει ήδη τις απαραίτητες ιατρικές θεραπείες, όπως ανακοίνωσε και η Βίρτους Μπολόνια.
Υπενθυμίζεται πως πριν από 20 μήνες ο 33χρονος είχε διαγνωστεί με όγκο στους όρχεις μετά από έλεγχο ντόπινγκ, περνώντας την πόρτα του χειρουργείου για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα και μάλιστα κατάφερε να το ξεπεράσει και να επανέλθει στην ενεργό δράση, μετά από μόλις δύο μήνες.
«Όλη η οικογένεια της Βίρτους Μπολόνια είναι κοντά στον Ακίλε και τους αγαπημένους του και εύχεται στο ταχεία ανάρρωση», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η Βίρτους Μπολονία.
Η ανακοίνωση της Βίρτους Μπολόνια:
«Η Βίρτους Μπολόνια ανακοινώνει ότι τις τελευταίες εβδομάδες ο Ακίλε Πολονάρα υποβλήθηκε σε περαιτέρω εξειδικευμένες ιατρικές εξετάσεις, μετά τις οποίες τέθηκε η διάγνωση μυελογενούς λευχαιμίας.
Ο Πολονάρα νοσηλεύεται τώρα στο Νοσοκομείο Sant’Orsola Malpighi στην Μπολόνια, όπου έχει ήδη ξεκινήσει συγκεκριμένες θεραπείες.
Όλη η οικογένεια της Βίρτους Μπολόνια είναι κοντά στον Ακίλε και τους αγαπημένους του και εύχεται στο ταχεία ανάρρωση.
Έλα Άκι, είμαστε όλοι μαζί σου, σε περιμένουμε!».
Η σχετική ανάρτηση:
FORZA ACHI SIAMO TUTTI CON TE! La grande famiglia della Virtus ti aspetta ❤https://t.co/YFJdJpGe37
— Virtus Segafredo Bologna (@VirtusSegafredo) June 16, 2025
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η Νιγηρία του Μπρούνο Ονιεμαέτσι επικράτησε στα πέναλτι της Αιγύπτου με 4-2 (0-0 κανονική διάρκεια) και κατέκτησε την 3η θέση στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Μοιραίοι για τους «Φαραώ» Σαλάχ και Μαρμούς.
Όσα είπαν Θοδωρής Βλάχος και Αριστείδης Χαλυβόπουλος μετά την εύκολη νίκη της Εθνικής πόλο των Ανδρών επί της Τουρκίας, στο ξεκίνημα του Β' γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο του Βελιγραδδίου.
Σθεναρή αντίσταση από τη Νότιγχαμ Φόρεστ απέναντι στην πρωτοπόρο της Premier League Άρσεναλ, την οποία κράτησαν στο μηδέν (0-0) για την 22η αγωνιστική.