Το όνομα του Κέβιν Ντουράντ επιστρέφει στο επίκεντρο των ανταλλαγών στο ΝΒΑ, καθώς οι Φοίνιξ Σανς επιζητούν την αποχώρησή του φέτος το καλοκαίρι, με τους Σαν Αντόνιο Σπερς και τους Μαϊάμι Χιτ να ξεχωρίζουν ως τα μεγάλα φαβορί.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα όπως αυτά του «ESPN», η διαδικασία ανταλλαγής του Ντουράντ αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Ο αναλυτής Μπιλ Σίμονς ανάφερε μάλιστα ότι η συμφωνία μεταξύ Σανς και Σπερς «μπορεί ήδη να έχει κλειδώσει, περιμένοντας επίσημη ανακοίνωση κατά τη διάρκεια του NBA Draft».
Δείτε την ανάρτηση για τον Ντουράντ
BREAKING: The Phoenix Suns are trading Kevin Durant to the San Antonio Spurs for Devin Vassell, Harrison Barnes, No. 14 pick, No. 38 pick, 2027 first-rounder (via ATL), 2029 first-rounder (SAS), sources tell ESPN. pic.twitter.com/Fgfim8Z5j4
Από εκεί και πέρα, ο ίδιος ο Ντουράντ φέρεται να επιθυμεί έντονα να μετακομίσει στο Σαν Αντόνιο, ώστε να συνδυαστεί με τον Βίκτορ Βεμπανιάμα και να ενταχθεί σε ένα φιλόδοξο πρότζεκτ νέας εποχής .
Το «Hoops Hype» τονίζει ότι οι Σπερς συγκαταλέγονται μεταξύ των κορυφαίων επιλογών του, με πιθανή ανταλλαγή παικτών όπως ο Ντεβίν Βασέλ, ο Χάρισον Μπαρνς και συλλογή επιλογών στο draft.
Με πρωταγωνιστή τον Μάλεν που σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Ρόμα νίκησε με σκορ 2-0 τη φορμαρισμένη Κάλιαρι και «έπιασε» τη Γιουβέντους στην τέταρτη θέση, στους 46 βαθμούς.
Λίγες ημέρες μετά την ήττα του στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν 2026 από τον Κάρλος Αλακαράθ ο Νόβακ Τζόκοβιτς ταξίδεψε στην Ιταλία προκειμένου να απολαύσει λίγη από τη δράση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στο Μιλάνο και την Κορτίνα. Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών κατά πολλούς, επέλεξε να παρακολουθήσει καλλιτεχνικό […]
«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η Μονακό θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη σεζόν», υποσχέθηκε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η Μονακό.