Ο Μουσταφά Φαλ βρίσκεται από χθες (8/6) στην Ισπανία, όπου την Τρίτη (10/6) πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπίσει τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο αριστερό γόνατο, κατά τη διάρκεια του τρίτου τελικού απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
Ο Γάλλος σέντερ του Ολυμπιακού θα υποβληθεί σε αποκατάσταση ρήξης επιγονατιδικού τένοντα, με το χειρουργείο να πραγματοποιείται από εξειδικευμένους γιατρούς στην Ισπανία, σε συνεργασία με το ιατρικό τιμ της ομάδας του Πειραιά.
Η αποθεραπεία του εκτιμάται ότι θα διαρκέσει από 10 έως 12 μήνες, κάτι που σημαίνει πως ο Φαλ θα μείνει εκτός δράσης για σχεδόν ολόκληρη την επόμενη σεζόν. Τόσο το ιατρικό όσο και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού θα παρακολουθούν στενά την πρόοδο της αποκατάστασής του.
Το μήνυμα του Ολυμπιακού στον απόντα Φαλ
Ο αρχηγός των Ερυθρόλευκων, Κώστας Παπανικολάου, θέλησε να τιμήσει τον Γάλλο σέντερ στη φιέστα, βγαίνοντας από τα αποδυτήρια με τη φανέλα του, πριν τη δώσει στον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος και τη φόρεσε έχοντας το όνομα του Φαλ στο στήθος.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανάρτησε ένα βίντεο στους λογαριασμούς της στα σόσιαλ μίντια όπου ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Γάλλο και του έδωσε πολλά συγχαρητήρια για τη συνεισφορά του στον τίτλο.
«Έμοιαζε σαν να ήσουν εκεί Μουστάφα Φαλ. Πολλά συγχαρητήρια πρωταθλητή. Σου ευχόμαστε γρήγορη και ομαλή ανάρρωση», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι Πειραιώτες.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε εξαιρετική επιθετική πολυφωνία απέναντι σε μια Μπαρτσελόνα που δεν είχε λύσεις κι έτσι επικράτησε εύκολα στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Euroleague με 80-61.
Τζα Μοράντ και Ζακ Λαβίν είναι μερικά από τα ονόματα που «ακούγονται» για τους Μπακς προκειμένου να πείσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παραμείνει στο Μιλγουόκι.
Έγινε γνωστή η ημερομηνία άφιξης του Σαντίνο Αντίνο στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό, με τον 20χρονο αριστερό εξτρέμ να αναμένεται το μεσημέρι της Κυριακής (18/01).