Είμαστε κάτι λιγότερο από μία ώρα (21:00) πριν το τζάμπολ του ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων, μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ.
Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη νίκη για να κάνουν το 3-1 στη σειρά των τελικών της Stoiximan GBL και να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Οι «πράσινοι» πρέπει να επικρατήσουν για να μείνουν… ζωντανοί, να κάνουν το 2-2 και να στείλουν πίσω τη σειρά στο ΟΑΚΑ για Game 5 την ερχόμενη Τετάρτη (11/6, 21:00).
Τη στιγμή που οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα εισήλθαν στο γήπεδο για να πραγματοποιήσουν το καθιερωμένο τους ζέσταμα, ο κόσμος των Πειραιωτών αποθέωσε τον Εβάν Φουρνιέ, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του.
Ο Γάλλος άσος της ομάδας του λιμανιού ανταπέδωσε, υψώνοντας τη γροθιά του στους οπαδούς του Ολυμπιακού.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σε ένα ματς στο οποίο έγινε ροντέο στο τέλος, η Μίλαν έσωσε τον βαθμό με γκολ του Λεάο στο 90+2' - Θα πρέπει να λέει και «ευχαριστώ» στη Τζένοα η οποία έχασε πέναλτι με τον Στάντσιου στο 90+9'.
Οι χρήστες του TikTok θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε στιγμιότυπα αγώνων και σε βίντεο από τα παρασκήνια. Ακόμη, σε συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και σε ηχογραφήσεις από κάμερα θώρακος διαιτητή