Πέρσι τέτοια μέρα, ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία. Ήταν 29 Μαΐου 2024 όταν οι Πειραιώτες έγιναν η πρώτη ελληνική ομάδα, σε συλλογικό επίπεδο ανδρών, που κατέκτησε ευρωπαϊκό τρόπαιο.
Στον τελικό της «Opap Arena», το σύνολο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ νίκησε 1-0 τη Φιορεντίνα, κατακτώντας το Conference League.
Ο Ντάνιελ Ποντένσε ήταν ένα από τα μέλη αυτής της ομάδας και με story του στο Instagram θυμήθηκε αυτήν την ιστορική, για τους Πειραιώτες και το ελληνικό ποδόσφαιρο, επέτειο.
Δείτε το story του Ποντένσε
«Γα@@@@νη ανατριχίλα. Η καλύτερη μέρα», αναφέρει το μήνυμα του Πορτογάλου εξτρέμ, ο οποίος έκανε repost το βίντεο του Ολυμπιακού με τις ομιλίες των συμπαικτών του.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.