«Κάθαρισαν» τους Τίμπεργουλβς και… έφυγαν για τελικούς οι Θάντερ!
Με τον Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ σε ρόλο οδηγού (34 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 8 ασίστ), ο οποίος κατέκτησε και το βραβείο του MVP των τελικών της Δύσης, η ομάδα της Οκλαχόμα προκρίθηκε στους τελικούς του ΝΒΑ, για πρώτη φορά μετά το 2012.
Άξιος συμπαραστάτης του Γκίλτζιους-Αλεξάντερ οι Χόλμγκρεν και Γουίλιαμς, που πρόσθεσαν 22 και 19 πόντους, αντίστοιχα και έχοντας τελειώσει το ματς από το πρώτο 12λεπτο, με το επιμέρους σκορ στο 26-9. Για τους Τίμπεργουλβς, ο Ραντλ σταμάτησε στους 24 πόντους, ενώ ο Άντονι Έντουαρντς έμεινε στους 19 πόντους με 7/18 σουτ και μόλις 1/7 τρίποντα, σε μια σειρά που δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν σε κάποιο σημείο της το τρόπαιο της Δύσης και το «εισιτήριο» για τους μεγάλους τελικούς του ΝΒΑ.
Η απονομή του πρωταθλήματος της Δύσης στους Θάντερ
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Λούκας Λεκαβίτσιους είχε 28 πόντους και 4 ασίστ κι έτσι η ΑΕΚ έφτασε στη νίκη με 88-73 επί της αξιόμαχης Καρδίτσας για την 1η αγωνιστική της φάσης των «16» του Basket Champions League
Ρεπορτάζ από την Κροατία αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός προσφέρει 6,5 εκατομμύρια ευρώ στη Σλάβεν Μπελούπο για τον 20χρονο μεσοεπιθετικό Αντριάνο Γιάγκουσιτς. Ο Μπενίτεθ έχει ήδη έρθει σε επαφή μαζί του.
LIVE: Αταλάντα – Αθλέτικ Μπιλμπάο. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την αναμέτρηση Αταλάντα – Αθλέτικ Μπιλμπάο για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.