Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται για το αποψινό της παιχνίδι (22:00) με αντίπαλο την Ίντερ ψάχνοντας την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Champions League.
Ο Ραφίνια, που έχει κομβικό ρόλο στην πορεία των Καταλανών, μίλησε για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στη Βαρκελώνη με την κουβέντα να πηγαίνει στην σχέση του με τον Τσάβι, αλλά και στο γεγονός πως είχε σκεφτεί να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία.
Οι δηλώσεις του Ραφίνια:
Για την σχέση του με τον Τσάβι: «Ένιωσα ότι ο προπονητής και το επιτελείο του δεν με εμπιστεύονταν. Όταν δεν υπήρχε κανείς άλλος να παίξει, με άφηναν να παίξω 90 λεπτά. Έδινα ό,τι είχα μέσα μου και έκανα τη διαφορά σε κάποια παιχνίδια, αλλά όταν είχαν την ευκαιρία να βάλουν άλλον παίκτη στη θέση μου, ο προπονητής το έκανε χωρίς δισταγμό.
Μερικές φορές, ένιωθα κι εγώ ότι τα έκανα όλα σωστά, αλλά με έβγαζε μετά από 60 λεπτά. Προσπάθησα να το διορθώσω, είχα πολλές συζητήσεις με τον Τσάβι, αλλά καταλαβαίνω ότι δεν έκαναν καμία διαφορά. Είχε τον δικό του τρόπο να βλέπει τα πράγματα».
Για το αν σκέφτηκε να φύγει: «Το περασμένο καλοκαίρι σκεφτόμουν να αφήσω την Μπαρτσελόνα και να πάω στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Μίλησα με τον Νεϊμάρ για τη χώρα, τις διοργανώσεις – αλλά η γυναίκα μου μού άλλαξε γνώμη».
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Με τα χρώματα της Αλβανίας θα αγωνίζεται σε επίπεδο εθνικών ομάδων ο Σταύρος Πήλιος, όπως επέλεξε ο αμυντικός της Ένωσης που συμπεριλήφθηκε στις κλήσεις για τα φιλικά του Μαρτίου - Κλήθηκε και ο Στρακόσα.
Ο... κακός χαμός με το Κόπα Άφρικα συνεχίζεται, με τον αρχηγό του Μαρόκου, Ασράφ Χακίμι, να δηλώνει ότι η Σενεγάλη νίκησε δίκαια και πως δεν θα αποδεχθεί το τρόπαιο...