Την Εθνική Αλβανίας επέλεξε ο Πήλιος, κλήθηκε και ο Στρακόσα
Με τα χρώματα της Αλβανίας θα αγωνίζεται σε επίπεδο εθνικών ομάδων ο Σταύρος Πήλιος, όπως επέλεξε ο αμυντικός της Ένωσης που συμπεριλήφθηκε στις κλήσεις για τα φιλικά του Μαρτίου - Κλήθηκε και ο Στρακόσα.
Την απόφασή του να αγωνιστεί με την Εθνική Αλβανίας έλαβε ο Σταύρος Πήλιος, με τον αριστερό μπακ της ΑΕΚ να βρίσκεται και επίσημα στις κλήσεις του Σιλβίνιο για τα παιχνίδια μπαράζ με φόντο την πρόκριση στο Μουντιάλ.
Η Αλβανία αντιμετωπίζει την Πολωνία (26/3) στον έναν από τους δυο ημιτελικούς του Path 2 της ευρωπαϊκής ζώνης, με τον νικητή να αντιμετωπίζει Ουκρανία ή Σουηδία, με έπαθλο το εισιτήριο για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Στις κλήσεις της Αλβανίας είναι και ο έτερος «κιτρινόμαυρος», Θωμάς Στρακόσα, ενώ αξιζει να σημειωθεί πως ο αμυντικός της Ένωσης αναφέρεται στη λίστα των παικτών ως «Σταύρος Πίλο».
Υπενθυμίζεται πως, ο Πήλιος έχει καταγωγή από τη Βόρεια Ήπειρο αν και γεννήθηκε στη Ρόδο.
- Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τη Γαλλία: Ο Μπόνο απέκρουσε πέναλτι του Εμπαπέ (vid)
- Χάαλαντ: «Αν δείτε τι συμβαίνει στη Νορβηγία, θα καταλάβετε ότι δεν είναι η συνηθισμένη εικόνα της χώρας»
- Γαλλία: Το ματς με το Μαρόκο έφερε 20.000 αστυνομικούς στους δρόμους
- Επίσημα στην Άρσεναλ ο Ιλάν Μελιέ
- Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχωρεί από το «Ολντ Τράφορντ» μετά από 115 χρόνια – Η νέα τοποθεσία (vid, pic)
- LIVE: Γαλλία – Μαρόκο
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Το ΑΝ δεν είναι (μόνο) του Παπακαλιάτη
- Γαλλία – Μαρόκο: Οι ενδεκάδες του πρώτου προημιτελικού του Μουντιάλ (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442