Πήλιο: Νεκρό 9χρονο αγοράκι στην Ζαγορά
Το παιδί εντόπισαν οι γονείς του το πρωί, χωρίς τις αισθήσεις του
Τραγωδία με νεκρό 9χρονο παιδί συνέβη το πρωί της Πέμπτης (28/5) στη Ζαγορά, στο Πήλιο και έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του «Ταχυδρόμου», το αγοράκι φαίνεται πως άφησε την τελευταία του πνοή στο κρεβάτι του, ενώ κοιμόταν.
Το παιδί εντόπισαν οι γονείς του το πρωί, χωρίς τις αισθήσεις του. Ειδοποίησαν άμεσα το Κέντρο Υγείας Ζαγοράς και το 9χρονο αγοράκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Βόλου. Δυστυχώς, όμως, ήταν ήδη αργά.
Πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι το αγοράκι αντιμετώπιζε εκ γενετής πρόβλημα με την υγεία του.
- MAD VMA 2026: Απόψε αποκλειστικά στο MEGA
- Ο Κλοπ θέλει να επιστρέψει στους πάγκους και να αναλάβει τη Γερμανία
- Στρακόσια και Ρότα «παίζουν μπάλα» στη Μύκονο
- ΕΛΑΣ: Ηθικός αυτουργός της κατάπτωσης των θεσμών, ο Μητσοτάκης – Εθνική ανάγκη η ηθική επανάσταση
- Πρόγραμμα του NATO δοκιμάζει ένα χόρτο για τον καθαρισμό των μολυσμένων εδαφών στην Ουκρανία
- ΑΕΚ: Ο Πήλιος συμφώνησε και υπογράφει νέο συμβόλαιο
- Σεισμός στα Κύθηρα: 4,4 Ρίχτερ – Πού ήταν το επίκεντρο
- Νότια Αφρική: Μαζικές αντιμεταναστευτικές διαδηλώσεις και φόβοι για νέο κύμα ξενοφοβικής βίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 01.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/yong-chuan-tan-FPm5MGSqD3w-unsplash-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442