Φάμελλος: Κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά για το σκάνδαλο Blue Skies – «Θέμα δημοσίου συμφέροντος η διερεύνησή του»
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας για να ερευνηθούν τα δημοσιεύματα, μεταξύ των οποίων και του in, για τη σύνδεση Ομάδας Αλήθειας, Blue Skies και ΝΔ
Μηνυτήρια αναφορά στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας για να ερευνηθούν τα δημοσιεύματα, μεταξύ των οποίων και του in, που συνδέονται με το σκάνδαλο της Ομάδας Αλήθειας, της Blue Skies και της Νέας Δημοκρατίας κατέθεσε σήμερα Τρίτη 6 Μαΐου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Σωκράτης Φάμελλος.
Όπως τόνισε ο κ. Φάμελλος μετά τη μηνυτήρια αναφορά, «είναι θέμα δημοσίου συμφέροντος να αποκαλυφθούν οι συνδέσεις χρηματοδότησης ενός μηχανισμού προπαγάνδας και δολοφονίας χαρακτήρων μέσα από διαχείριση και ιδιωτικού αλλά κυρίως δημοσίου χρήματος. Δεν μπορεί να χρηματοδοτείται ένας μηχανισμός προπαγάνδας κατά παραβίαση του νόμου περί χρηματοδότησης και λειτουργίας των κομμάτων στη χώρα μας. Είναι θέμα Δημοκρατίας και για εμάς ήταν υποχρέωση Δημοκρατίας να ζητήσουμε από τη Δικαιοσύνη να διερευνήσει αυτό το μεγάλο σκάνδαλο. Δυστυχώς κάθε μέρα σκάνε μεγάλα σκάνδαλα Δημοκρατίας. Αυτός είναι ο κύριος Μητσοτάκης».
«Η δικαιοσύνη πρέπει να αποδοθεί και θα στηρίξουμε την προσπάθεια αποκάλυψης της αλήθειας»
Συμπλήρωσε ότι «εμείς, όμως, είμαστε με τη μεριά της αλήθειας, όπως και η ελληνική κοινωνία είναι πάντα μια κοινωνία που διεκδικεί την αλήθεια. Η δικαιοσύνη πρέπει να αποδοθεί και θα στηρίξουμε την προσπάθεια αποκάλυψης της αλήθειας και της πραγματικότητας πίσω από αυτό το μεγάλο σκάνδαλο».
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τόνισε επίσης ότι το μεσημέρι θα μεταβεί και στον επικεφαλής της Αρχής για την Καταπολέμηση της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες καθώς, όπως είπε, «πιστεύουμε ότι πρέπει να διερευνηθεί και αυτή η πλευρά. Έχουμε καταθέσει και τον αναγκαίο κοινοβουλευτικό έλεγχο και σε κάθε περίπτωση είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία στοχεύει στο να μπορέσει να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Αυτό νομίζω είναι το βασικό που χρειάζεται και η κοινωνία μας».
Όσα ανέφερε ο Σωκράτης Φάμελλος:
Καταθέσαμε σήμερα μηνυτήρια αναφορά στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας για να ερευνηθούν τα δημοσιεύματα που συνδέονται με το σκάνδαλο της Ομάδας Αλήθειας, της BlueSkies και της Νέας Δημοκρατίας.
Είναι θέμα δημοσίου συμφέροντος να αποκαλυφθούν οι συνδέσεις χρηματοδότησης ενός… pic.twitter.com/fH1tbr17y5
— Socratis Famellos (@SFamellos) May 6, 2025
- Συνταγή: Muffins με βατόμουρα και λευκή σοκολάτα
- Μέτρα για πνευματική ιδιοκτησία και επάρκεια φαρμάκων στην Ευρώπη
- Δίκη Χρυσής Αυγής: Η ώρα της εισαγγελέως για τους 42 κατηγορούμενους
- Ιντιάνα: Μπλόκο στον Τραμπ και από Ρεπουμπλικανούς για τον ανασχεδιασμό του εκλογικού χάρτη
- Γυμναστική: Το μυστικό για να γίνει μέρος της καθημερινότητάς σας
- Αίθριος ο καιρός την Παρασκευή – Έως 20 βαθμούς η θερμοκρασία
- Ακίνητα: Πότε συμφέρει η αγορά παλαιάς ή νέας κατοικίας – Τα 10 σημεία ελέγχου
- Συνταξιοδότηση στο παρά πέντε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442